TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Tarlós maga adott hozzájárulást a feleségét megbüntető kamerához

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

A III. kerület beleállt a vitába, és közzétette a kért dokumentumokat, amikből kiderül, a főpolgármester maga adta meg az általa hiányolt tulajdonosi hozzájárulást a térfigyelő kamerák kihelyezéséhez.

INGYEN GUMIÁTSZERELÉS?
LÁJKOLJ ÉS NYERJ:

Részletek itt!

Bár a főváros a múlt héten levelet írt Bús Balázs III. kerületi polgármesternek arról, hogy a Tarlós István feleségét megbüntető, a Kolosy térnél az Újlaki templom előtti oszlopon lévő kamera felszereléséhez nem volt engedélyük a tulajdonos fővárostól, a III. kerület most beleállt a dologba és a honlapján közzétett levéllel válaszolt Tarlóséknak.

A főváros három munkanapot szabott határidőnak a III. kerületnek, hogy bemutassa a vonatkozó engedélyeket, Puskás Péter alpolgármester viszont már kedden válaszolt. A Főpolgármesteri Hivatal Városigazgatóság Főosztály vezetőjének, Sidó Szabolcsnak írt levelében azt írta, a főváros által “a médiában kellőképpen szétkürtölt állításával szemben a valóság az, hogy az ellenőrző berendezések telepítésével a III. kerületi önkormányzat által megbízott szakmai tervező cég rendelkezik mindeazon engedélyekkel, amelyek a szóban forgó berendezések telepítéséhez szükségesek voltak”.

Puskás azt írja, tavaly december 2-án a Városigazgatáűsi Főosztály Közterület-használati Osztályának vezetője közölte az önkormányzattal, hogy éppen Tarlóstól, a főpolgármestertől kapták meg a tulajdonosi hozzájárulást a Fővárosi Önkormányzat nevében a kamera telepítéséhez. A levélhez a vonatkozó dokumentumokat is csatolták, a Rizsavi Beáta Eszter osztályvezető által aláírt tulajdonosi hozzájárulásban egyértelműen az olvasható, hogy “a főpolgármester a tulajdonosi hozzájárulást a beruházó részére megadta”. A III. kerület közzétette a kiviteli dokumentációt és a kerület tavaly októberben benyújtott kérelmét is a tulajdonosi hozzájárulás megadásához.

“Mindezek fényében meglehetősen aggályosnak tartom, hogy a Főpolgármesteri Hivatal szakmai kérdésekben nemes egyszerűséggel félretájékoztatja Főpolgármester Urat!” – írja Puskás, aki azért odaszúrta, hogy meglepőnek tartja a három munkanapos határidőt is, minthogy elmúlt az 11 évben nem azt tapasztalták, hogy a főváros bármilyen illetékességébe tartozó ügyet is elintézne 3 munkanapon belül.

Puskás egyúttal megragadta az alkalmat, hogy azt kérje a fővárostól, ha már ennyire határozottan képviselik a tulajdonosi szerepüket, akkor a fővárosi tulajdonú, vagy vagyonkezelésébe tartozó területeken (Római-part, Óbudai-sziget, Flórián tér, Mocsáros dűlő) is igyekezzenek elhárítani a problémákat.

Tarlós István azután kezdte arra biztatni a kamerás felvételek alapján megbírságolt autósokat, hogy ne fizessék be a büntetést, hogy a főpolgármester szabálytalankodó feleségét is megbüntették a III. kerületben a közteres kamerafelvételek alapján. Tarlós azt fejtegette, hogy a kamerafelvételek alapján a közterület-felügyelő nem jogosult büntetni, ezért kezdeményezi, hogy a helyzeten mihamarabb változtassanak. Az ORFK szerdán azt közölte: a közterület-felügyelet kameráival nem lehet az objektív felelősség alapján bírságolni.

Bár Bús Balázs már maga is azt mondta, amíg a helyzet nem tisztázódik, addig a közterület-felügyelet függessze fel a bírságolási ügyeket, a főváros ezután a Tarlós feleségét lefilmező konkrét kamera ügyében írt neki levelet azt bizonygatva, hogy a főváros nem adta meg a kerületnek a hozzájárulást a kihelyezéshez.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170404_Fordulat_a_kozteres_kamerak_ugyeben_Tarlos_maga_adott_hozzajarulast_a_feleseget_mebunteto_kamerahoz

50 EZRES “HELYEK”, AMIKET EDDIG JELEZTETEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK:

Visszajárhat az 50 ezres bírság

Megszólalt Lázár János is “50 ezres kamera” ügyben!

Az ORFK kimondta a tutit a közteres bírságokról

A szakjogász sem tud igazságot tenni 50 ezres kamera ügyben!

755 autós megint belefutott a Bécsi úti pénzbehajtó kamerába

TARLÓS VS. KÖZTERÜLET FELÜGYELET “Megpróbálok beavatkozni”

Autósok figyelem – Bomba hír érkezett!

Tarlós: Ne fizessék be a kamerás bírságot az autósok!

Budapest egyik legdrágább fényképésze! Kint jártunk a helyszínen! (VIDEÓ)

A nagy port kavaró Bécsi – Szépvölgyi úti kamera

Újabb 50 ezres kamerára hívnánk fel a figyelmet

Megint egy újabb 50 ezres kamera
 

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás Live Videós tesztelés, bemutatás

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

 

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Garázs csoportunk

Vélemény, hozzászólás?