Tarlós maga adott hozzájárulást a feleségét megbüntető kamerához

 BALESETI KÁRTÉRÍTÉS? 
Online ügyintézés
Szakértő csapat
 KATT IDE 

hirdetés

A III. kerület beleállt a vitába, és közzétette a kért dokumentumokat, amikből kiderül, a főpolgármester maga adta meg az általa hiányolt tulajdonosi hozzájárulást a térfigyelő kamerák kihelyezéséhez.

INGYEN GUMIÁTSZERELÉS?
LÁJKOLJ ÉS NYERJ:

Részletek itt!

Bár a főváros a múlt héten levelet írt Bús Balázs III. kerületi polgármesternek arról, hogy a Tarlós István feleségét megbüntető, a Kolosy térnél az Újlaki templom előtti oszlopon lévő kamera felszereléséhez nem volt engedélyük a tulajdonos fővárostól, a III. kerület most beleállt a dologba és a honlapján közzétett levéllel válaszolt Tarlóséknak.

A főváros három munkanapot szabott határidőnak a III. kerületnek, hogy bemutassa a vonatkozó engedélyeket, Puskás Péter alpolgármester viszont már kedden válaszolt. A Főpolgármesteri Hivatal Városigazgatóság Főosztály vezetőjének, Sidó Szabolcsnak írt levelében azt írta, a főváros által “a médiában kellőképpen szétkürtölt állításával szemben a valóság az, hogy az ellenőrző berendezések telepítésével a III. kerületi önkormányzat által megbízott szakmai tervező cég rendelkezik mindeazon engedélyekkel, amelyek a szóban forgó berendezések telepítéséhez szükségesek voltak”.

Puskás azt írja, tavaly december 2-án a Városigazgatáűsi Főosztály Közterület-használati Osztályának vezetője közölte az önkormányzattal, hogy éppen Tarlóstól, a főpolgármestertől kapták meg a tulajdonosi hozzájárulást a Fővárosi Önkormányzat nevében a kamera telepítéséhez. A levélhez a vonatkozó dokumentumokat is csatolták, a Rizsavi Beáta Eszter osztályvezető által aláírt tulajdonosi hozzájárulásban egyértelműen az olvasható, hogy “a főpolgármester a tulajdonosi hozzájárulást a beruházó részére megadta”. A III. kerület közzétette a kiviteli dokumentációt és a kerület tavaly októberben benyújtott kérelmét is a tulajdonosi hozzájárulás megadásához.

“Mindezek fényében meglehetősen aggályosnak tartom, hogy a Főpolgármesteri Hivatal szakmai kérdésekben nemes egyszerűséggel félretájékoztatja Főpolgármester Urat!” – írja Puskás, aki azért odaszúrta, hogy meglepőnek tartja a három munkanapos határidőt is, minthogy elmúlt az 11 évben nem azt tapasztalták, hogy a főváros bármilyen illetékességébe tartozó ügyet is elintézne 3 munkanapon belül.

Puskás egyúttal megragadta az alkalmat, hogy azt kérje a fővárostól, ha már ennyire határozottan képviselik a tulajdonosi szerepüket, akkor a fővárosi tulajdonú, vagy vagyonkezelésébe tartozó területeken (Római-part, Óbudai-sziget, Flórián tér, Mocsáros dűlő) is igyekezzenek elhárítani a problémákat.

Tarlós István azután kezdte arra biztatni a kamerás felvételek alapján megbírságolt autósokat, hogy ne fizessék be a büntetést, hogy a főpolgármester szabálytalankodó feleségét is megbüntették a III. kerületben a közteres kamerafelvételek alapján. Tarlós azt fejtegette, hogy a kamerafelvételek alapján a közterület-felügyelő nem jogosult büntetni, ezért kezdeményezi, hogy a helyzeten mihamarabb változtassanak. Az ORFK szerdán azt közölte: a közterület-felügyelet kameráival nem lehet az objektív felelősség alapján bírságolni.

Bár Bús Balázs már maga is azt mondta, amíg a helyzet nem tisztázódik, addig a közterület-felügyelet függessze fel a bírságolási ügyeket, a főváros ezután a Tarlós feleségét lefilmező konkrét kamera ügyében írt neki levelet azt bizonygatva, hogy a főváros nem adta meg a kerületnek a hozzájárulást a kihelyezéshez.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170404_Fordulat_a_kozteres_kamerak_ugyeben_Tarlos_maga_adott_hozzajarulast_a_feleseget_mebunteto_kamerahoz

50 EZRES “HELYEK”, AMIKET EDDIG JELEZTETEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK:

Visszajárhat az 50 ezres bírság

Megszólalt Lázár János is “50 ezres kamera” ügyben!

Az ORFK kimondta a tutit a közteres bírságokról

A szakjogász sem tud igazságot tenni 50 ezres kamera ügyben!

755 autós megint belefutott a Bécsi úti pénzbehajtó kamerába

TARLÓS VS. KÖZTERÜLET FELÜGYELET “Megpróbálok beavatkozni”

Autósok figyelem – Bomba hír érkezett!

Tarlós: Ne fizessék be a kamerás bírságot az autósok!

Budapest egyik legdrágább fényképésze! Kint jártunk a helyszínen! (VIDEÓ)

A nagy port kavaró Bécsi – Szépvölgyi úti kamera

Újabb 50 ezres kamerára hívnánk fel a figyelmet

Megint egy újabb 50 ezres kamera
 

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Tetszik oldalunk?

Ajánlott

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Vélemény, hozzászólás?