Írd meg nekünk

Láttál, tapasztaltál valamit ami másokat is érdekelhet és szeretnéd, ha írnánk róla?

Írd meg:

info (kukac) bpiautosok.hu


FONTOS!

Megköszönjük, ha a társadalomra veszélyes, meghökkentő tartalmat küldesz, mert elsősorban az ilyen jelenségek kiszűrése a célunk.

Továbbra sem vagyunk “feljelentő-oldal”, tehát a közlekedésben (sajnos) gyakran előforduló, apró KRESZ szabályszegésekkel nem foglalkozunk(!)

A rendőrséggel való együttműködésünk ellenére megmaradtunk média-hírközlő oldalnak, ami a hírközlés mellett társadalmilag fontos tevékenységet is végez, azaz segíti a rendőrség munkáját az extrém, kiemelt, közösségre egyértelműen veszélyes közlekedőkkel szemben.

Ezek az esetek azok, amik mostantól gyorsabban a rendőrség látókörébe kerülnek.

Köszönjük az ebben való segítségeteket és mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánunk!


Nagyobb méretű videót, fotót, vagy bármilyen anyagot is tudsz nekünk küldeni Gmail-lel így:

info (kukac) bpiautosok.hu

Fontos, hogy a linkkel való megosztást engedélyezd!

Az anyag elküldésével hozzájárulsz:

Az e-mailben, vagy Facebook Messenger üzenetben, a számunkra történő fotók/videók/szövegek feltöltésével/elküldésével/beküldésével a beküldő ingyenes, nem kizárólagos, területi korlátozás nélküli, határozatlan időre szóló, visszavonhatatlan, az adott küldött tartalom valamennyi elemére és részére kiterjedő használati jogot enged a Kiadónak, az az által üzemeltett, médiaoldalhoz kapcsolódó platformokra, valamint engedélyezi annak részleges módosítását, terjesztését, egyedi lehívásra hozzáférhetővé tételét, nyilvánossághoz közvetítését, reklámcélú felhasználását, kiadását. A feltöltő/elküldő/beküldő kijelenti, hogy rendelkezik az alkotás határozatlan időtartamra (azaz alkotás teljes védelmi idejére) szóló, területi korlátozás nélküli, kizárólagos felhasználási jogával, és annak átruházására jogosult. Szerző szavatolja, hogy harmadik személynek nem áll fenn olyan joga, amely a felhasználási engedély megadását, vagy a Felhasználó által megszerzett felhasználási jog gyakorlását részben vagy egészében korlátozná, vagy kizárná.

Adatkezelési tájékoztató a felhasználói tartalmak beküldéséhez:
(lásd adatkezelési tájékoztatónkat)
Olvasótól érkezett e-mailek címeire soha, semmilyen marketing anyagot nem küldünk. Kizárólag kapcsolattartási célokra használjuk ezen e-mail címeket.

Impresszum
Jognyilatkozat
Adatkezelési tájékoztató
Médiamegjelenések
Médiaajánlat

OSZD MEG OLDALUNK ITT: