Hírek
LEGO parkolásgátló virágládát helyeztek el Kern András színművész kedvenc és illegális parkolóhelyére
LEGO parkolásgátló virágládát helyeztek el Kern András színművész kedvenc és illegális parkolóhelyére
Hirdetés

A II. kerületi önkormányzat virágládát tett ki Kern András színművész kedvenc és illegális parkolóhelyére, a Margit körút és Frankel Leó utca sarkára. A „Frankel LEgO” névre hallgató virágtartó hírét a polgármester, Őrsi Gergely tette ki Facebook-oldalára. – szúrta ki az Index.

KAPCSOLÓDÓ:

Ismét lefotózták autójával Kern Andrást, ezúttal az 5. kerületi Balassi utcában

A sarok már elhíresült arról, hogy a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész szeret ideállni, ha beugrik a pékségbe. Sokszor jár a tilosban, ha nem talál helyet, tavaly szeptemberben el is mondta, hogy ide, a Margit híd budai hídfőjéhez nagyon kellene egy parkoló, mert lehetetlen megállni a környéken.

Hirdetés

Ehelyett virágládát kapott, Őrsi Gergely már ősszel elmondta, hogy parkoló helyett ide is virág kerül majd, hogy ne parkoljon ide senki.

Akkor név nélkül ugyan, de megrótta a színészt, aki szabálytalan parkolásával veszélyezteti a gyalogosokat is. Mint arról az Index is többször hírt adott, a színész, ha szükségesnek érzi, bárhol megáll.

Utoljára áprilisban az V. kerületi Balassi utcában állt fel szabálytalanul a járdára, hogy gyorsabban bejusson a Culinaris üzletébe. Októberben a Budapesti Rendőr-főkapitányság szabálysértési eljárást indított ellene. Bár már többször megígérte, hogy leszokik a tilosban parkolásról, de úgy látszik, nem sikerül.

Hirdetés

Őrsi Gergely


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés