Hirdetés

Hírek
Kern András újabb parkolása miatt ismét megszólalt II. kerület polgármestere
Kern András újabb parkolása miatt ismét megszólalt II. kerület polgármestere
Hirdetés

Mint arról a 444.hu nyomán tegnap mi is beszámoltunk, Kern András Művész Úr ismét szabálytalanul parkolt a 2. kerületben, amíg beszaladt az ominózus pékségbe. Mindezt a 444.hu olvasója meg is örökítette

Ezúttal a Margit körút átellenes oldalán, a galéria előtt állt meg addig, amíg átszaladt a Lipóti pékségbe, ahonnan egy túrós pitével a kezében ballagott vissza a kocsijához, amit a 444.hu olvasója, L. gondosan rögzített.

II. kerület polgármestere, Őrsi Gergely már a múltkori esetnél jelezte, hogy a szabálytalan parkolás akadályozása céljából virágládákat tervez a helyszínre.

Most újabb posztban fejtette ki véleményét és előállt egy új ötlettel:

Rendkívül sok megkeresés érkezett az ismert művész legújabb körúti „parkolása” ügyében.

Nem tervezünk parkolóhelyet építeni a pékség elé a járdára. Az ottani terület továbbra is a gyalogosközlekedést szolgálja.

A virágláda kihelyezése helyett úgy döntöttünk, a pékség előtti területet is magába foglaló téren komplexebb zöldítést végzünk, így ott új zöldterület jöhet létre úgy, hogy arányaiban csökken a mostani beton- és kőburkolat. Ezzel kapcsolatban november elején közösségi egyeztetésre hívjuk az ott élőket.

Hirdetés

Célunk, hogy az ő véleményüket figyelembe véve tegyük komfortosabbá és biztonságosabbá a gyalogosközlekedést a téren. Így egyszerű parkolásgátló virágos láda helyett parkszerűbbé alakíthatjuk a díszkút környezetét.

A parkolással kapcsolatban csak megismételni tudom a véleményem. A szabályok mindenkire vonatkoznak, és hírességektől, közszereplőktől elvárható a példamutatás.”

– zárta posztját a polgármester.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés