Hirdetés

Gondolkodtató
„Sehol nem lehet megállni, és ez elég nagy hülyeség” – Kern újra megszólalt
„Sehol nem lehet megállni, és ez elég nagy hülyeség” – Kern újra megszólalt
Hirdetés

„Én magam hülye vagyok, tudom, hogy ezt gyakran megcsinálom, de ígérem, hogy most már nem fogom megcsinálni” – mondta Kern András színművész a parkolási botrányairól a Sláger FM műsorában. – szúrta ki az Index.

„Sehol nem lehet megállni, és ez elég nagy hülyeség” – mondta Kern András azzal kapcsolatban, hogy az utóbbi időben több alkalommal kapták tilosban parkoláson. A színművész a parkolási vétségnél csak azt sajnálja jobban, hogy erről valaki fényképet is készített.

Hirdetés

Ez olyan, mintha felkérnének valakit, hogy jelentsen fel, a feljelentőket pedig soha nem szerettem. Én magam hülye vagyok, tudom, hogy ezt gyakran megcsinálom, de ígérem, hogy most már nem fogom megcsinálni. Nem azért, mert olyan rendes, jó fiú vagyok, hanem mert látom, hogy ezt nem lehet, és tényleg bajom származhat belőle

– fogalmazott a Blikk összefoglalója szerint a rádióműsorban a színész, majd hozzátette azt is: „Úgy kérem, ne jelentsenek mindig fel. Én kifizetem a büntetéseket, értem én, tudom, nem fogok ott parkolni, de feljelenteni? Az olyan ronda dolog”.

Borítókép: 444.hu olvasói fotó

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés