Hirdetés

Gondolkodtató
Berki nyilatkozott az ítéletről Indexnek. Még Bruce Willis is szóba került
Berki nyilatkozott az ítéletről Indexnek. Még Bruce Willis is szóba került
Hirdetés

Ahogy azt mi is megírtuk elsőfokú ítélet született kedden Berki Krisztián büntetőfékezéses ügyében.

Egyrendbeli közúti veszélyeztetésért és egyrendbeli rongálásért a bíróság első fokon kimondta a férfi bűnösségét és két év szabadságvesztésre ítélte, négy év próbaidőre felfüggesztve.

Emellett elveszik a jogsiját két évre, és 625 ezer forint pénzbüntetésre is ítélték első fokon.

Berki az ítélethirdetés után közvetlenül nem nyilatkozott. Most az Indexnek a keddi tárgyalás óta először beszélt érdemben a bíróságon történtektől.

Lesz-e fellebbezés?

Tekintettel arra, hogy az ügyészség fellebbezést jelentett be a tárgyaláson, a másodfokú eljárás elkerülhetetlen. A pénteki napon a védőm benyújtotta a fellebbezést a felmentésem iránt.

Hogyan élte meg az ítéletet?

Amíg nem látod, hogy győztél, addig a legnagyobb vesztes vagy

– hangzik Curtis egyik dalában. Ennek fényében egy még nem jogerős ítéletről hiba lenne véleményt formálnom.

Hirdetés

Mit gondol a neje, aki mindig kiáll ön mellett?

A feleségem anyaoroszlánként védelmez minket. Mivel ő ott ült mellettem a baleset időpontjában, és ismeri a személyiségemet, azaz ismeri a showmant, akit a tévében és az interneten látnak a nézők, valamint a gondoskodó, felelősségteljes apát és férjet is, akit a külvilág nem feltétlenül lát meg bennem, tudja, hogy szándékosan semmi rosszat nem követnék el embertársaimmal szemben. A feleségem bízik az igazságszolgáltatásban, másodfokon ugyanis három bíró dönt majd az életemről.

BÍZIK ABBAN, HOGY MÁSODFOKON FELMENTENEK, ÉS VÉGRE MEGÉRTIK AZ EMBEREK, HOGY AZ Ő FÉRJE A MÉDIA FENEGYEREKE, NEM AZ „UTCA” FENEGYEREKE.

Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hardban megöl ötven embert, és nem akarják összemosni a karakterét a valós személyiségével – mondta az Indexnek Berki Krisztián.

Felesége, Berki Renáta az elhangzottakhoz lapunknak hozzátette, hogy szerinte másodfokon minden bizonnyal felmentik a férjét, amint világossá válik, hogy a férjében semmilyen szándékosság nem merült fel.

Forrás: Index.hu


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés