Berki nyilatkozott az ítéletről Indexnek. Még Bruce Willis is szóba került

Berki nyilatkozott az ítéletről Indexnek. Még Bruce Willis is szóba került

2021-07-17 Facebook
Hirdetés

Ahogy azt mi is megírtuk elsőfokú ítélet született kedden Berki Krisztián büntetőfékezéses ügyében.

Egyrendbeli közúti veszélyeztetésért és egyrendbeli rongálásért a bíróság első fokon kimondta a férfi bűnösségét és két év szabadságvesztésre ítélte, négy év próbaidőre felfüggesztve.

Emellett elveszik a jogsiját két évre, és 625 ezer forint pénzbüntetésre is ítélték első fokon.

Berki az ítélethirdetés után közvetlenül nem nyilatkozott. Most az Indexnek a keddi tárgyalás óta először beszélt érdemben a bíróságon történtektől.

Lesz-e fellebbezés?

Tekintettel arra, hogy az ügyészség fellebbezést jelentett be a tárgyaláson, a másodfokú eljárás elkerülhetetlen. A pénteki napon a védőm benyújtotta a fellebbezést a felmentésem iránt.

Hogyan élte meg az ítéletet?

Amíg nem látod, hogy győztél, addig a legnagyobb vesztes vagy

– hangzik Curtis egyik dalában. Ennek fényében egy még nem jogerős ítéletről hiba lenne véleményt formálnom.

Hirdetés

Mit gondol a neje, aki mindig kiáll ön mellett?

A feleségem anyaoroszlánként védelmez minket. Mivel ő ott ült mellettem a baleset időpontjában, és ismeri a személyiségemet, azaz ismeri a showmant, akit a tévében és az interneten látnak a nézők, valamint a gondoskodó, felelősségteljes apát és férjet is, akit a külvilág nem feltétlenül lát meg bennem, tudja, hogy szándékosan semmi rosszat nem követnék el embertársaimmal szemben. A feleségem bízik az igazságszolgáltatásban, másodfokon ugyanis három bíró dönt majd az életemről.

BÍZIK ABBAN, HOGY MÁSODFOKON FELMENTENEK, ÉS VÉGRE MEGÉRTIK AZ EMBEREK, HOGY AZ Ő FÉRJE A MÉDIA FENEGYEREKE, NEM AZ „UTCA” FENEGYEREKE.

Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hardban megöl ötven embert, és nem akarják összemosni a karakterét a valós személyiségével – mondta az Indexnek Berki Krisztián.

Felesége, Berki Renáta az elhangzottakhoz lapunknak hozzátette, hogy szerinte másodfokon minden bizonnyal felmentik a férjét, amint világossá válik, hogy a férjében semmilyen szándékosság nem merült fel.

Forrás: Index.hu


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatóink

hirdetés


hirdetés