Hírek
Berki Mazsi állítja, majdnem letarolta egy agresszív buszos néhány napja
Berki Mazsi állítja, majdnem letarolta egy agresszív buszos néhány napja
Hirdetés

Berki Krisztián felésége insta storyban mesélte el, hogy kedden egy -állítása szerint – agresszív buszsofőr szándékosan ráhúzta a kormányt, mikor autójával kikanyarodott egy alsóbbrendű útról.

A családnak úgy tűnik nincs szerencséje a buszosokkal. Berki Mazsi kedden számolt be insta storyban arról, hogy meggyűlt a baja egy agresszív buszsofőrrel – tudta meg a Bors. Kedden délután Budapesten egy alsórendű útról kanyarodott ki Berki Mazsi, amikor megtörtént az eset. A celebfeleség állítása szerint alaposan körülnézett, a kereszteződéstől körülbelül tíz méterre lévő buszmegállóban akkor éppen bent állt az egyik helyi járat.

Mazsi úgy ítélte meg, hogy lesz ideje kikanyarodni, ám a buszos időközben bezárta az ajtókat és szintén elindult. A celebfeleség még ekkor sem gondolta, hogy gond lehet, mivel a busz nagyon lassan indult meg, így Mazsi úgy gondolta, hogy a sofőr elengedi őt.

„A buszos bal oldalról majdnem belém jött „– kezdte mesélni a történteket a Bors megkeresésére Berki Mazsi

„Intettem neki, hogy köszönöm, hogy kienged, de nagy gázt adott, rám húzta a kormányt és dudálni kezdett. Le akart tarolni. Egy méteren belül volt tőlem, amikor az autómmal a padkára kellett felmennem. Az ijedtségtől elsírtam magam, egy órán át alig tudtam megnyugodni.” – tette hozzá.

Hirdetés

A kismama fel van háborodva. Nem érti, hogy hogyan vezethet ilyen agresszívan egy buszsofőr, akinek az a dolga, hogy utasokat szállít.

Mint az köztudott, a Berki családnak nem először gyűlik meg a baja a buszosokkal. Mazsi párját, Berki Krisztiánt ugyanis nemrég egyrendbeli közúti veszélyeztetésért és egyrendbeli rongálásért a bíróság első fokon bűnösnek mondta ki és két év szabadságvesztésre ítélte, melyet négy év próbaidőre felfüggesztett.

 


KAPCSOLÓDÓ: (videó)

Ez lett Berki sorsa a büntetőfékezős ügyben – Ma döntés született a bíróságon


Borítókép: Lê Minh fotója a Pexels oldaláról / Forrás: Bors
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés