Berki Mazsi állítja, majdnem letarolta egy agresszív buszos néhány napja

Berki Mazsi állítja, majdnem letarolta egy agresszív buszos néhány napja

2021-09-02 Facebook
Hirdetés

Berki Krisztián felésége insta storyban mesélte el, hogy kedden egy -állítása szerint – agresszív buszsofőr szándékosan ráhúzta a kormányt, mikor autójával kikanyarodott egy alsóbbrendű útról.

A családnak úgy tűnik nincs szerencséje a buszosokkal. Berki Mazsi kedden számolt be insta storyban arról, hogy meggyűlt a baja egy agresszív buszsofőrrel – tudta meg a Bors. Kedden délután Budapesten egy alsórendű útról kanyarodott ki Berki Mazsi, amikor megtörtént az eset. A celebfeleség állítása szerint alaposan körülnézett, a kereszteződéstől körülbelül tíz méterre lévő buszmegállóban akkor éppen bent állt az egyik helyi járat.

Mazsi úgy ítélte meg, hogy lesz ideje kikanyarodni, ám a buszos időközben bezárta az ajtókat és szintén elindult. A celebfeleség még ekkor sem gondolta, hogy gond lehet, mivel a busz nagyon lassan indult meg, így Mazsi úgy gondolta, hogy a sofőr elengedi őt.

“A buszos bal oldalról majdnem belém jött “– kezdte mesélni a történteket a Bors megkeresésére Berki Mazsi

“Intettem neki, hogy köszönöm, hogy kienged, de nagy gázt adott, rám húzta a kormányt és dudálni kezdett. Le akart tarolni. Egy méteren belül volt tőlem, amikor az autómmal a padkára kellett felmennem. Az ijedtségtől elsírtam magam, egy órán át alig tudtam megnyugodni.” – tette hozzá.

Hirdetés

A kismama fel van háborodva. Nem érti, hogy hogyan vezethet ilyen agresszívan egy buszsofőr, akinek az a dolga, hogy utasokat szállít.

Mint az köztudott, a Berki családnak nem először gyűlik meg a baja a buszosokkal. Mazsi párját, Berki Krisztiánt ugyanis nemrég egyrendbeli közúti veszélyeztetésért és egyrendbeli rongálásért a bíróság első fokon bűnösnek mondta ki és két év szabadságvesztésre ítélte, melyet négy év próbaidőre felfüggesztett.

 


KAPCSOLÓDÓ: (videó)

Ez lett Berki sorsa a büntetőfékezős ügyben – Ma döntés született a bíróságon


Borítókép: Lê Minh fotója a Pexels oldaláról / Forrás: Bors

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatóink

hirdetés


hirdetés