hirdetés

Velünk tartasz?VIDEÓ: Újabb felelőtlen előzés – Egy ilyen manőver két ember életét követelte alig egy hete

VIDEÓ: Újabb felelőtlen előzés – Egy ilyen manőver két ember életét követelte alig egy hete

2020-10-01 Facebook
hirdetés

Egy olvasónk fedélzeti kamerája rögzített egy felelőtlen előzést Szentendrén a régi laktanyánál. Alig egy hete egy ilyen manőver emberéleteket követelt.

Nem a szerencsén múlott, hogy nem történt frontális ütközés, hanem a kamerás autó sofőrjén és a buszos figyelmességén. A szemből érkező buszt egy dobozos próbálja megelőzni, ám majdnem összeütközik szabályosan haladó olvasónk autójával. Ezen a szakaszon 90-es sebességkorlátozás van, ám a buszos elmondása alapján a felelőtlen autós nemhogy 90-el, de még 50-el is alig ment előzés közben, ezért hosszú ideig tartott a manőver, arról már nem is beszélve, hogy az egész szakaszon záróvonal van felfestve.

Ekkor érkezett oda a szabályosan haladó olvasónk, akinek állóra kellett fékeznie autóját és enyhén le kellett azt kormányoznia az útról, hogy ne ütközzön frontálisan a felelőtlen autóssal.

Ő maga 78-80 km/h sebességgel ment RS Octaviájával és a videó alapján nagyon úgy tűnik, hogy csak a jó fékeknek, reflexeinek és a buszos figyelmességének köszönheti, hogy ezt a sztorit ő maga tudta elmesélni.


Alig egy héttel ezelőtt egy ilyen meggondolatlan előzés egy 31 éves fiatalember és egy 55 éves hölgy életébe került:

VIDEÓ: Két gyerekkel a kocsijában előzött egy nő miközben jöttek szemből – Ketten meghaltak a balesetben – Bp-i Autósok Közössége


Jó lenne, ha végre eljutnánk odáig, hogy az ilyen felelőtlen sofőrök is felfognák, hogy az utakon rengetegen vagyunk, a vezetés veszélyes játék, egy elhibázott előzés pedig könnyen emberéleteket követelhet és sajnos a tapasztalatok ráadásul azt mutatják, hogy mindig a vétlen húzza a rövidebbet.

hirdetés

 


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Érdekelhet2020-12-25 Facebook

A Jakupcsek Plusz vendége: Csősz Krisztián. “Úton van a magyar, de sokat takar a kanyar?!”

Meghívást kaptunk a Jakupcsek Gabriella által fémjelzett Jakupcsek Plusz-ba, ahol a közlekedésben...

Nézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: