Velünk tartasz?VIDEÓ: Újabb beláthatatlan szakaszon előző tufa került lencsevégre – Hajszálon múlt egy frontális ütközés

VIDEÓ: Újabb beláthatatlan szakaszon előző tufa került lencsevégre – Hajszálon múlt egy frontális ütközés

2020-10-21 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Ismét egy autós, akinek többet ér pár másodperc idő nyereség az emberéletnél. Az, hogy nem történt ütközés megint csak a szabályosan haladó reflexeinek és vezetési képességének köszönhető. A felvételt olvasónk rögzítette Szombathelyen egy rövid (kb 800 méter hosszú) várost elkerülő szakaszon. 

A videón látható ezüst kombi sofőrje egyáltalán nem való az utakra, hiszen alkalmatlan a normális közlekedésre, ön- és közveszélyes. A sztori a megszokott, autósunk rettentően siet, amivel talán még nem is lenne akkora gond, hiszen a szaggatott felfestés miatt szabad az előzés, csakhogy ismét a szabályosan haladó épsége került veszélybe, egy rossz döntés miatt.

Miután megelőzte a kamerás autót, egy nem jól belátható szakaszhoz ér, ahol útjában van még két autó.

Kis hezitálás következik, hisz nagyjából két lehetősége volt “folytatja a rohanást és magasról tesz rá, ha esetleg megöl vele valakit, vagy marad az autósok mögött és előz majd, ha már tiszta az út”

Na, kitalálod melyik opciót választotta?

Bizony, hősünk inkább folytatta az előzést, de szemből persze jöttek. Az ütközést csak úgy tudták elkerülni, hogy a szabályosan haladó autós letért az útról, a kombi sofőrje pedig behúzta autóját az előzött autó elé. Kívánjuk neki, hogy sose élje át milyen érzés az, amikor egy magához hasonló állat, jön vele szembe balesetveszélyes szituációt teremtve.

hirdetés


Ő MÁR NEM VOLT ILYEN SZERENCSÉS:

 

VIDEÓ: Saját autóját törte rommá az ostobája, miután több autóst is veszélyeztetett a felelőtlen előzéssel – Bp-i Autósok Közössége

Több autós épségét is veszélyeztette Romániában egy sofőr, aki csúszós úton, záróvonalat átlépve egy beláthatatlan szakaszon kezdett előzésbe.MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Érdekelhet 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK