Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Ennyit ér egy ember élete?- Kis híján elgázolta a zebrán a gyalogost a piroson áthajtó tahó
VIDEÓ: Ennyit ér egy ember élete?- Kis híján elgázolta a zebrán a gyalogost a piroson áthajtó tahó
Hirdetés

Alig egy hete, hogy az egyik cikkünkben arról tettünk említést, hogy rengeteg autós fontosabbnak hisz néhány másodpercnyi időnyereséget egy ember életénél, erre ma megkaptuk olvasónktól az alábbi felvételt.

Ahogy egyesek az utakon viselkednek az már lassan maga a fertő. Nem arról van szó, hogy valaki nem indexel, tahón parkol, vagy bepofátlankodik a sor elejére, hogy nyerjen egy kis időt.

Nem! Emberéleteket tesz kockára néhány felelőtlen, ön- és közveszélyes sofőr. Az ilyen közlekedőknek nincs helyük a volán mögött.

A felvételen látható Opel sofőrje egy szabályosan haldó buszt előz, mindezt épp jelzőlámpával is ellátott egy gyalogátkelő előtt. Az autós már ekkor súlyos hibát vétett, hiszen jól láthatón nem tud időben visszasorolni.

Ám ő mégis nagy sebességgel bevág a busz elé, nem veszi észre, hogy nekik már pirosat mutat a lámpa, ráadásul a zebra közepén már ott tartózkodik a gyalogos, aki életét csak saját reflexeinek és a buszos dudájának köszönheti.

Sietős tahónk ugyanis a fékbe taposott, de nem sikerült megállnia a zebra előtt. A felvételen jól látható, hogy csak centiken múlott az ütközés, a gyalogos épphogy eltudott ugrani az autó elől.

Az eset után, autósunk tovább hajt, mintha misem történt volna….

Az eset szombat este, az egykori Hunyadi mozi előtt történt.

Hirdetés


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája