Hirdetés

Dashcam
VIDEÓ: Rendőr volt, karma most nem. De a fedélzeti kamera fog segíteni
VIDEÓ: Rendőr volt, karma most nem. De a fedélzeti kamera fog segíteni
Hirdetés

Rendőr volt, a karma most sajnos nem dolgozott.

A felvételt elnézve a manővert konkrétan lehet, hogy nem látták, nem vették észre a járőrök, ezért semmiképpen sem a rendőrség ekézése a cél.

Abból a nézetből, ahol ők tartózkodtak, vélhetőleg fel sem volt fogható a történés, az audis akkora tempóval suhant el a sort kielőzve, a még piros lámpán áthaladva.

Sőt:

Abban az esetben, ha előállítottak éppen valakit például, nem is tudtak volna intézkedni és még sok-sok ilyen ok lehetséges, ami miatt ilyen esetben egyszerűen nem tudnak intézkedni.

Az eset klasszikus. A sietség, a mindenek fellett állás érzete felnyomhatta az adrenalint a sofőr fejében, aminek következtében minden gátlás nélkül tojt le mindenkit és mindent.

A fedélzeti kamera itt is fog tudni abban segíteni, hogy a sofőrnek némi visszatartó erőt mutasson a jövőre nézve, még akkor is, ha azt gondoljátok, hogy a büntetési tételek nem kellően visszatartóak.


KAPCSOLÓDÓ:

Sokan félreértitek: Nem arról van szó, hogy feljelentsék az emberek egy indexelés hiánya miatt egymást”


Tegnap délután, a 20. kerületben, a Soroksári úton, Pest felé, a Pepsi gyár lámpánál gondolta úgy az audis, hogy nem várja ki a sort és a piros lámpa sem számít. ” – fűzte hozzá olvasónk.

Hirdetés


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés