Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Nehéz elképzelni, hogy valaki nem vesz észre egy ekkora járművet jobbról
VIDEÓ: Nehéz elképzelni, hogy valaki nem vesz észre egy ekkora járművet jobbról
Hirdetés

Pedig úgy tűnik mégis van, akinek sikerül, hiszen a videón látható autós, előbb kikerüli a várakozó autóst, majd fékezés nélkül hajtott az érkező vonat elé.

A vonatbalesetek nagy része már önmagában is érthetetlen esemény, hiszen ezek a járművek hatalmasak, ráadásul jelző lámpa, sokszor félsorompó hívja fel a figyelmet ha jönnek, a legtöbbjük pedig nem fénysebességgel érkezik az átkelőhöz, ennek ellenére mégis gyakori, hogy egy autós vonat elé hajt.

Az ilyen esetek ritkán tudhatók be valamiféle rosszullétnek, túlnyomó részt egyszerű figyelmetlenség miatt következnek be.

A sofőr a telefonját bújja, matat vagy éppen csak úgy elgondolkodik valamin, hogy nyitott szemmel, mégis vakon halad előre.

Az alábbi felvételt látva egy pillanatra eltűnődik azért az ember, hogy aki annyira vak, vagy inkább vakmerő, hogy ezt a szituációt képes összehozni, az mit keres a volán mögött?

Arról nincs információnk, hogy a videón látható balesetet megúszta-e az autó vezetője, de bízunk benne, hogy igen és a történtek után lesz ideje átgondolni, hogy a volán mögött ülve nincs fontosabb, mint az útra és a környezetünkre koncentrálni, hiszen a vezetés veszélyes játék, a rohanás miatti szabályszegésnek pedig nincs helye.

Hirdetés

 


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.
Videó: ViralHog


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés