Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Lehet ezt így is és nem is akkora ördöngősség,  mint azt sokan hiszik
VIDEÓ: Lehet ezt így is és nem is akkora ördöngősség, mint azt sokan hiszik
Hirdetés

Mutogatás, dudálás, a másik leszorítása és elküldése melegebb éghajlatra.

Én rohanok, te rohansz, mindenki siet és sokaknak csak a saját célja elérése a fontos. Van, aki még hallásból sem ismeri a cipzár – elvet, vagy a gyalogátkelő fogalmát. Na persze a dolog azért talán nem ennyire botrányos, de lássuk be, sok közlekedőnek lenne még mit tanulnia előzékenységből, segítőkészségből. Sajnos tahó közlekedőről jóval több felvétel kerül hozzánk, mint az ellenkező táborról, de mi hisszük, hogy a többség azért igenis előzékeny és képes odafigyelni embertársára még az utakon is.

Akárcsak az alábbi kis összeállításon szereplő egyének. Ugye, hogy nem is olyan nehéz ez, ráadásul a másikon segíteni igazán jó dolog.

Na de mire is akarunk rávilágtani, hiszen már megint csak egy külföldi videót mutogatunk  -aminek egy része talán meg is rendezett-, de minek? Tudjuk és ismerjük a kérdést, amit ilyenkor sokszor megkapunk. Nos, ezúttal arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy egy kis figyelemmel, előzékenységgel az egész közlekedési kultúrán javíthatnánk, ami összességében véve mindannyiunk érdeke lenne.

Csak néhány másodpercedbe kerül…

…és attól mert beengedsz magad elé valakit, óvatosan közelítesz meg egy zebrát, vagy nem szorítasz le egy mazsolát az útról még nem leszel kevesebb, sőőt..

Hirdetés

 

Forrás: ViralHog/Held Rider Equipment

 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x