Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Korábban halálos balesetet okozott, ezért nem is vezethetett volna a sofőr, aki tegnap ismét súlyos balesetet okozott
VIDEÓ: Korábban halálos balesetet okozott, ezért nem is vezethetett volna a sofőr, aki tegnap ismét súlyos balesetet okozott
Hirdetés

A Balesetet a BMW sofőrje okozta, aki nem is rendelkezett jogosítvánnyal, hiszen 2019-ben halálos balesetet okozott, ezért el volt tiltva a vezetéstől.

Március 7-én délután Pomázon, az 1111-es úton egy Opel és egy BMW személygépkocsi ütközött. A baleset azért következett be, mert a BMW sofőrje túl gyorsan hajtott, lesodródott az útról, egy másik kocsinak ütközött, majd egy fának csapódott személygépkocsi az oldalára dőlve, az út menti fának csapódott.

A gépkocsiban három fő utazott. Az Opel gépkocsiban utazók kiszálltak, a BMW-ben utazó két személyt több feszítő-vágó segítségével, közel 40 perces megfeszített munkával tudták kiszabadítani a pomázi és a fővárosi tűzoltók.

A helyszínről 2 súlyos és 4 könnyű sérültet szállítottak kórházba.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Az RTL szerint a férfinak azért nem volt jogosítványa, mert már volt korábban egy súlyos balesete. 2019 végén Csömörnél ütközött össze egy másik autóval, aminek a sofőrje, egy 41 éves nő, a balesetben életét vesztette.

Abban az ügyben halált okozó ittas járművezetés miatt nemrég emeltek vádat ellene.

Hirdetés

Borítókép: MTI/Mihádák Zoltán, Forrás: RTL Híradó


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés