Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Jobbról akarta kerülni a zebránál megálló autóst a bringás, de csúnya zakózás lett belőle
VIDEÓ: Jobbról akarta kerülni a zebránál megálló autóst a bringás, de csúnya zakózás lett belőle
Hirdetés

Egy 12. kerületi körforgalomban rögzítette olvasónk az alábbi képsorokat, melyen egy kerékpáros hatalmasat esik egy körforgalom kijáratánál

A felvételen azt láthatjuk, ahogy egy autós a körforgalom egyik kijáratánál megáll, hiszen az ott található zebrán épp gyalogosok kelnek át. Az, hogy a bringásnak már nem sikerült megállnia és úgy hajtott neki az autósnak, vagy jobbról akarta kerülni az álló autót és a magas padka miatt zakózott el, a felvétel alapján nem egyértelmű. Olvasónk azt mondta, szerinte az autónak ment neki.

A manővernek mindenesetre hatalmas esés a lett vége, még a bicikli kereke is kiesett a helyéről. Ezután a biciklis felkel, nagy nehezen összeszedi a kétkerekű alkatrészeit és tovább áll, ahogyan az autós is.

Olvasónk elmondása alapján a Merci lámpája össze volt törve, az úton pedig törmelékek hevertek, de nem biztos benne, hogy ez összefügg az esettel. Furcsa és érthetetlen az autós és a kerékpáros viselkedése is.

Az látszik, hogy az autó ablaka lehúzódik, feltehetően megkérdezte a sofőr, hogy minden oké-e, de ilyen helyzetben jobb lett volna, ha az autó sofőrje kiszáll és meggyőződik arról, hogy valóban nincs-e baj.

Például egy fejét bevert ember viselkedhet zavartan, de simán előfordulhat, hogy azt mondja hirtelen, a sokktól vezérelve, hogy jól van. Ezért az ilyen eseteknél mindig meg kell győződni arról, hogy nem történt-e személyi sérülés.

Hirdetés

 


KAPCSOLÓDÓ:

 

Rendszám szerű azonosítót szeretne a biciklis és robogós futárokra belváros polgármestere – Bp-i Autósok Közössége

 MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája