Hirdetés

Gondolkodtató
VIDEÓ: Így épül újjá romjaiból az aktuális 7-es BMW
VIDEÓ: Így épül újjá romjaiból az aktuális 7-es BMW
Hirdetés

Így épül újjá romjaiból az aktuális 7-es BMW

Oroszországban igen, persze könnyű kiszűrni a nem teljesen gyári állapotot.

Arthur Tussik, a YouTube videói kapcsán világhíres orosz lakatos ezúttal egy BMW 750i-t vett kezelésbe, 20 perces videóba sűrítette az autó újjáépítését, ami nem egészen a gyári előírások alapján történt. – írja az autonavigator.hu

A filmen látható autó totálkáros Arthur azonban elárulja, hogy ő csak a csomagtérfedelet, a hátsó sárvédőt a két bal oldali ajtót és a tetőlemezt cseréli, amit lehet felújít. Nem esik szó a légzsákok cseréjéről, az viszont látható, hogy a hossztartókat is csak kikalapálja, amit lehet, azt húzatópaddal kezel. A mérésekhez infrás/lézeres eszközt, de sima mérőszalagot is használ, egyik kedvenc eszköze a mérőrúd, amivel például azt ellenőrzi, hogy a szélvédő két átlója azonos hosszúságú-e. Döbbenetes, hogy úgy szerel, hogy csak a leginkább szükséges elemeket bontja ki az autóból, így például a légrugókat és a jobb oldali kárpitokat, valamint a műszerfalat nem vette ki. Végül büszkén jelenti: 27 nap alatt újjáépítette az autót, 15 nap volt a karosszériamunka, 12 nap a fényezés.

A végeredmény nem teljesen gyári állapotot hozott, s ez a kritikus bal hátsó részen látható is, de árulkodó az is, hogy a krómos ablakkereteket feketére fújt váltotta. Talán így szimpatikusabb az új tulajdonosnak, talán így kevésbé látható, hogy az is gyűrve volt. Egy biztos, nekünk gyári állapotban jobban tetszik, ez így ugyanis már nem egy 7-es BMW, hanem csupán egy annak látszó tákolmány, Arthur Tussik kezéből.

Forrás: https://www.autonavigator.hu/cikkek/igy-epul-ujja-romjaibol-az-aktualis-7-es-bmw/

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés