Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Elfogták a férfit, aki egy kővel törte be egy kisbusz ablakát a 18. kerületben
VIDEÓ: Elfogták a férfit, aki egy kővel törte be egy kisbusz ablakát a 18. kerületben
Hirdetés

A fővárosi rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint több kocsit is megpróbált feltörni a 18. kerületben.

Ahogy arról beszámoltunk a 18. kerületben kővel törte be egy kisbusz ablakát, valamint több másik járművet is megrongált egy férfi. Az esetet rögzítette a biztonsági kamera is, melyet az autó tulajdonosa közzé is tett az interneten. A kommentekből kiderült, hogy a férfit azóta elfogta a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti férfival szemben, aki 2022. február 23-án 2 óra 30 perc körül egy kővel próbálta betörni az egyik Üllői úton parkoló autó ablakát, hogy lophasson a járműből – olvasható a police.hu közleményében.

A tolvajt a gépkocsi tulajdonosa megzavarta, így az 57 éves Sz. Gyulát a kerületi rendőrök 2 óra 35 perckor a helyszíntől pár száz méterre elfogták.

Az egyenruhások a férfinél többek között egy napszemüveget, vontatókötelet, elakadásjelző háromszöget és egészségügyi csomagot találtak, amelyeket korábban három másik járműből tulajdonított el ugyanazon az éjszakán – hasonló módszerrel.

A feltételezett elkövetőt a BRFK XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságára állították elő, ahol egyrendbeli lopás vétség, kétrendbeli lopás bűntett és egyrendbeli lopás vétség kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként, illetve őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Sz. Károly a terhére rótt bűncselekményeket elismerte.

Hirdetés

 

Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés