Hirdetés
Dashcam
VIDEÓ: Döbbenetes, amit az M7-esen művelt tegnap ez a sofőr
VIDEÓ: Döbbenetes, amit az M7-esen művelt tegnap ez a sofőr
Hirdetés

Nehezen akartuk elhinni, amit látunk a felvételen.

A nemrég átadott Veszprém – Balatonfüred lehajtónál, Siófok felé tartva veszélyeztetett egy szürke Peugeot 307-es sofőrje, nem is akárhogyan…

Konkrétan elkezdett a külső sávban visszatolatni, annak ellenére, hogy az autópályán nagy tempóval haladtak felé többen.

Olvasónk teljesen érthető heves indulatait lehalkítottuk. Menekülni sem tudott nagyon hova, hiszen éppen egy másik autó haladt el mellette.

“M7 Balaton irányában egy Peugeot 307 sofőrje elvétve a veszprémi lehajtót úgy döntött, hogy az autópálya külső sávjában történő tolatással fog visszajutni. Az erőteljes fékezés ellenére a baleset bekövetkezett volna, ha a Peugeot sofőrje nem kormányozza az autóját végül a forgalomtól elzárt területre. Sávváltásra sem lehetőségem, sem időm nem volt. Az autónk sebessége nagyon lecsökkent, megijedtem, hogy valaki belénk ütközik hátulról, azonnal kikormányoztam az autót a leállósávba. Feljelentést fogok tenni a rendőrségen. Ez nem egy egyszerű hiba volt a Peugeot sofőrje részéről; ez az ember alkalmatlan a vezetésre.” – írja olvasónk, Tamás.

A rendőrséget is megkeresi olvasónk, valamint mi is elküldjük nekik a felvételt.

Az ilyen esetek miatt is, társadalmi felelősségvállalásból kérjük, hogy használjatok kamerát!

Hirdetés


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája