Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Autó ütközött frontálisan egy kamionnal a 86-os főúton – Az autó vezetője a helyszínen életét vesztette
VIDEÓ: Autó ütközött frontálisan egy kamionnal a 86-os főúton – Az autó vezetője a helyszínen életét vesztette
Hirdetés

Egy nő vesztette életét hétfőn délelőtt a 86-os főúton, ahol egy Mazda személyautó és egy kamion ütközött frontálisan – adta hírül a 112press.

A 86-os főúton hajtott egy kamion elejének egy személyautó, ami hirtelen tért át a nyílegyenes úton a szemközti sávba. A kamion sofőrjének már csak arra volt ideje, hogy jobbra kormányozza a szerelvényt, de a teherszállító így is ütközött a Mazdával.

A személyautót vezető hölgy azonnal életét vesztette az ütközésnél. A Mazda motorja kiszakadt és az árokparton égett, azt a szombathelyi tűzoltók oltották el.

Hirdetés

A sofőr korábban öngyilkosságról beszélt az ismerőseinek:

Arról nincs konkrét információ, hogy a sofőr búcsú üzenetet hagyott volna (tehát egyelőre nem konkrétum, csak feltételezés), viszont többen is jelezték a lapnak, hogy az elmúlt két hónapban többször beszélt az öngyilkosságról a fent említett Mazdát vezető hölgy. Emiatt ismerősei kérték, hogy forduljon orvoshoz.

Olyan természetességgel mondta, hogy neki már nincs teendője ezen a földön, hogy először nem is vettem komolyan. Mindannyian beszélünk hülyeségeket néha. De aztán többször is előhozta néhány nap múlva. Akkor már mondtam, hogy ne csináld, mert megijesztesz – emlékezett vissza a lap egyik olvasója a decemberi esetre.

Fotó: 112press

Hasonló esetről számolt be egy másik olvasó is, akinek már idén januárban említette meg a ma elhunyt sofőr, hogy végez magával.

Igazából zavarba jöttem, mert különösebb előzmény nélkül mondta, nem kapcsolódott semmihez. Meg is kérdeztem, hogy ez most mi? Nevetve mondta, hogy felejtsem el, csak mond ezt-azt. Amikor meghallottam délelőtt, hogy Mazda ütközött kamionnal, akkor rossz előérzetem volt. Beigazolódott..

A kamion sofőrje valószínűleg soha nem fogja már elfelejteni a történteket és soha nem lesz már a régi az élete, ahogyan rengetek más sofőré sem, akik úgymond épp rosszkor voltak rossz helyen.

Az eset utáni testi, lelki sérülések, rémálmok nagy valószínűséggel tönkreteszik az ártatlan sofőrök életét

A nagyobb szerelvények, mint a kamion, mozdony, metró sofőrei sajnos rengetegszer kerülhetnek balesetveszélyes helyzetbe, amit igyekeznek megoldani és a legtöbbször sikerrel is járnak. Ám ha valaki szándékosan, elkerülhetetlenül hajt eléjük, vagy bele a járművükbe, azzal nem tudnak mit kezdeni.

Fotó: 112press

Mit tehetsz, ha neked vagy egy ismerősödnek segítségre lenne szükséged? Ha a legapróbb jelét is érzékeled a bajnak, ha valaki öngyilkosságról beszél vagy bármilyen veszélyeztető, figyelmeztető jeleket küld a környezet felé, akkor azonnali segítségre van szüksége.

Minél előbb, annál jobb. Az ilyen helyzetek segítésére rengeteg segítő szervezet létesült,  valamint az ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszám is not-stop hívható.

Forrás: 112press.


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája