Hírek
VIDEÓ: A „dalolós autó” tolatva gázolta el az úttesten sétáló nőt
VIDEÓ: A „dalolós autó” tolatva gázolta el az úttesten sétáló nőt
Hirdetés

Az Egri Járási Ügyészségen közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult büntetőügyben közvetítői eljárás keretében adott jóvátételt a figyelmetlen sofőr.

A férfi 2023. május 21. napján a kora délutáni órákban derült időben, jó látási viszonyok mellett végzett hátramenetet Recsk belterületén a Vörösmarty Mihály úton az általa vezetett tehergépkocsival.

A gyanúsított tolatása során figyelmetlensége miatt nem észlelte a mögötte a járda helyett szabálytalanul az úttesten gyalogló nőt, akit a járművével fellökött.

A sértett elesett, a férfi a járművel továbbhaladt, de – szerencsére – annak kialakítása miatt a sértett felett haladt, majd a nő kiabálására állt meg úgy, hogy a sértett még a jármű alatt tartózkodott.

A balesetben a hölgy 8 napon túl gyógyuló törést szenvedett el.

A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte, azt megbánta, és vállalta a sértett felé jóvátétel teljesítését, ezért az Egri Járási Ügyészség az eljárást felfüggesztette a közvetítői eljárás lefolytatása céljából, mely eredményesen, a sértett és a gyanúsított megegyezésével és a kért jóvátétel teljesítésével zárult, ezért az ügyészség az eljárást – tevékeny megbánás folytán – megszüntette.

Hirdetés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés