Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: A buszsofőr agresszívan vezetett és nem lassított, állítja a celeb
VIDEÓ: A buszsofőr agresszívan vezetett és nem lassított, állítja a celeb
Hirdetés

Nem büntetőfékezett, csak lassított – ezt állította a bíróságon Berki Krisztián, aki 2018-as balesetveszélyes manővere miatt tett hétfőn vallomást a bíróságon – derült ki a Tények.hu riportjából.

A mai tárgyalás, amelyen tanúkat hallgatnak meg, a láthatóan feszült Berki Krisztián megszólalásával kezdődött. A celeb állítása szerint nem volt szabálytalan az előzése, azért próbálta lehagyni a buszt, mert úgy érezte, „a sofőr nem szimpatizál vele”.

A férfi azt elismerte, hogy előzés közben gyorsan ment és szabálytalanul állt meg az út közepén, de a bűncselekményt tagadta.

A tárgyaláson meghallgatták a buszsofőrt és Berki feleségét is, akik mind másképp emlékeztek mindenre.

A teremben jelen volt még Császár Gergely közlekedési szakértő is, aki elmondta, hogy a híresség a fékezés utolsó szakaszában nem lassító fékezést hajtott végre, hanem egy intenzívebb fékezést.

Berki elmondta, hogy azért próbálta lehagyni a buszt, mert úgy érezte a sofőr nem szimpatizál vele.

Mint állítja, azért állt meg, mert látta, hogy zárva van a lakópark kapuja, és szerinte a busz lassítás nélkül belehajtott az autójába. Berki azt állítja, hogy nem látta az előzni tilos táblát és a záróvonalat. Önmagát gyakorlott sofőrnek tartja, és már többször is előzött ezen az útszakaszon, most is a szaggatott vonalnál kezdte a manővert.

Hirdetés

Forrás: Tények.hu

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája