Hirdetés
Dashcam
RIPORT: A sofőr ellen eljárás indult, valamint információink szerint elbocsájtották munkahelyéről
RIPORT: A sofőr ellen eljárás indult, valamint információink szerint elbocsájtották munkahelyéről
Hirdetés

Pénteken jelent meg portálunkon a felvétel, ami talán az egyik legmegosztóbb eset volt a bpiautosok.hu megjelenése óta, ugyanis többen vitatták kommentben, hogy miért nem engedte el az agresszív kamionost az autó sofőrje, valamint azt fejtegették, hogy túl lassan ment, sőt direkt provokálta a kamionost.

Felhívnánk a figyelmet azokra a másodpercekre a videóból, amikor a munkagépet nem tudja megelőzni sem Kornél, sem az előtte haladó autó és ekkor már szinte folyamatosan szól a kamionos kürtje.Videón az őrült magyar kamionos, aki letolta, aztán leszorította olvasónkat a 62-es úton – Bp-i Autósok Közössége


A TV2 esti hírműsorában, a Tényekben megszólalt olvasónk, a kék autót vezető férfi a témában, aki feleségével és 11 hónapos kislányával utazott a 62-es főúton aznap.

Kornél az eset után azonnal hívta a 112-t, valamint feljelentést tett.

A székesfehérvári rendőrség eljárást indított a kamionos ellen. Információink szerint a szállítmányozással foglalkozó cég az incidens után azonnal elbocsájtotta a sofőrt.

Hirdetés

A riport:

A csatorná által megkérdezett vezetéstechnikai szakértő szerint nem kérdés a kamionos felelőssége, valamint azt tanácsolja, hogy az ilyen agresszív sofőröket inkább elngedje el mindenki.

A mi véleményünk pedig az, hogy nyilván kerüljétek el a balesetveszélyt ilyen esetben, DE

ezek az esetek lássanak napvilágot és a hatóság a forgalomban résztvevők segítségével szűrje ki a pszichológiailag vezetésre alkalmatlan személyeket, mert jelenleg ez emeli az egyik legnagyobb gátat a közlekedési kultúra fejlődése elé.


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Dashcam

Hirdetés


Dashcam + kert

Hirdetés


Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Adatvédelmi beállítások