Hirdetés

Hírek
Segíts megtalálni ezt a Fiat-ot, mert a sofőr nem emlékszik, hogy pontosan hol hagyta
Segíts megtalálni ezt a Fiat-ot, mert a sofőr nem emlékszik, hogy pontosan hol hagyta
Hirdetés

A szekszárdi nyomozók kérik, hogy aki információval rendelkezik az autóról, értesítse a rendőrséget!

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon 17010/1766/2021. bü. számon eljárást folytat jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy szekszárdi férfi 2021. október 30-án az IIL-116 forgalmi rendszámú Fiat Tipo-val a Szekszárd, Kerékhegyen levő tanyájára indult, azonban az arra vezető úton a járművel megcsúszott. A sofőrnek vélhetően egy férfi és fia segített, mert a jármű működésképtelenné vált, ezért hazavitték. Az autó tulajdonosa később vissza akart menni a gépkocsijáért, de annak pontos helyére nem emlékezett.

A nyomozók által beszerzett adatok alapján az autó feltételezhető feltalálási helye a Szekszárd, Zápor utca – Sauli-völgy – és a Kerékhegyi út közötti területen lehet.

Az autó egy szürke színű Fiat Tipo, 1994-es évjáratú. Az első része sérült, az elülső lökhárítója feltételezhetően leszakadt.

Hirdetés

A szekszárdi rendőrök kérik, hogy aki az autó feltalálási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, hívja a 0674501106-os számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a 0680555111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Forrás: police.hu
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés