Hírek
Pályamunkást sodort el egy autós az M3-as autópályán
Pályamunkást sodort el egy autós az M3-as autópályán
Hirdetés

Mentőhelikopterrel szállították kórházba azt a férfit, akit egy autós sodort el az M3-as autópályán, Hejőpapinál – írja a police.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. január 10-én 9 óra 15 perc körül az M3-as autópálya 156-os kilométerénél, Hejőpapi közelében A helyszínelés elsődleges adatai szerint egy autó vezetője elsodort egy pályakarbantartási munkálatokat végző 41 éves férfit.

A férfit mentőhelikopterrel szállítottak további ellátásra a mentőszolgálat munkatársai.

Sajnos nem ez az első ilyen eset, 2021-ben is számtalanszor csapódott figyelmetlen autós a Magyar Közút munkatársai védelmére szolgáló energiaelnyelő berendezésbe és sajnos olyan eset is volt, ahol a vétlen munkás életét vesztette a felelőtlen és figyelmetlen járművezető miatt.

Szeretnénk felhívni a közlekedők figyelmét, hogy bár sokszor úgy tűnhet, hogy a munkavégzés területén kihelyezett sebességjelző táblák indokolatlanok, ezek mégis az ott dolgozók életének és testi épségének védelmét szolgálják.

Hirdetés

Kérünk mindekit, hogy a munkaterületek közelében valóban fokozott óvatossággal az adott sebességhatárokat betartva közlekedjetek. A szlogen már elcsépelt lehet, de a jelntése igenis valós, ugyanis tényleg mindekit hazavárnak.

 


KAPCSOLÓDÓ: (videó)

VIDEÓ: Szívszorító videót tett közzé a Magyar Közút – Kérjük figyeljetek rájukMinket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés