Hirdetés

Hírek
Magasról tesz mindenre: Bedrogozva bulizott M. Richárd szilveszterkor – Rendőrök vetettek véget a bulinak
Magasról tesz mindenre: Bedrogozva bulizott M. Richárd szilveszterkor – Rendőrök vetettek véget a bulinak
Hirdetés

Az első- és másodfokú ügyészség eddig is azt képviselte, hogy M. Richárdot le kell tartóztatni, pár napja pedig ezt az álláspontot erősítő újabb büntetőeljárás indult a férfi ellen.

A Dózsa György úton történt halálos balesethez kapcsolódó eljárás másodfokon még folyamatban van, az elsőfokú ítélet meghozatalát követően a bíróság megszüntette a gyorshajtó vádlott M. Richárd bűnügyi felügyeletét. A férfi ügyészi fellebbezés alapján ismét kényszerintézkedés hatálya alá került, azonban nem letartóztatását, hanem bűnügyi felügyeletét rendelte el a másodfokú bíróság.

A Fővárosi Főügyészség friss közleménye szerint a férfi ellen újabb büntetőeljárás indult:

A megalapozott gyanú szerint M. Richárd 2020. december 31-én többféle kábítószert szerzett és fogyasztott. A nyomozó hatóság kábítószer birtoklásának vétsége miatt gyanúsítottként hallgatta ki.

A vádlott szándékosan és kitartóan semmibe veszi a jogszabályokat, ettől a büntetőeljárás ténye és az enyhébb kényszerintézkedés sem tartja vissza – áll az ügyészség közleményében

A bűnismétlés valós és fokozott veszélye miatt a Fővárosi Főügyészség indítványt tett a bírósághoz, hogy rendelje el a vádlott letartóztatását.

Hirdetés

 


KAPCSOLÓDÓ:

Már most rács mögé dugná M. Richárdot a Fővárosi Főügyészség


Az ügyben a kényszerintézkedésről a Fővárosi Törvényszék fog határozni.

Az ATV információi szerint három nő és hét férfi szórakozott az M.Richárd nevéhez köthető pizzázóban szilveszter éjjelén. A rendőrség még aznap este kihallgatta őket és a járványügyi szabályok megsértése miatt 60 napra bezáratta az éttermet, valamint a bulizókat előállította kábítószer fogyasztás illetve birtoklás miatt.

Forrás: ugyeszseg.hu / Borítókép: MTI


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x