Hirdetés

 
Közkívánatra: Ezek a bírságok repkedtek a Civil Pofátlan(tan)ítás keretei között
Közkívánatra: Ezek a bírságok repkedtek a Civil Pofátlan(tan)ítás keretei között
Hirdetés

Ahogyan az már sokatoknak biztosan nem újdonság, már több, mint egy éve, hogy együttműködési megállapodást kötöttünk a rendőrséggel, az ORFK OBB baleset-megelőzési céljait segítve.

Ekkor megígértük nektek, hogy a kiemelt, társadalomra veszélyes esetek lesznek azok, amik felkerülnek majd oldalunkra és ezeknél nem fogjuk megvárni azt, amíg a rendőrség az oldalunk szemlézéseként rátalál az adott felvételre, vagy egy állampolgári bejelentést követően jut információhoz, hanem mivel a cselekménytől eltelt idő nagyban hozzájárul az eredményes eljáráshoz, ezért a publikálást követően soron kívül értesítjük őket.

Az ORFK-val történő együttműködés is nagyban hozzájárult, hogy idén mi nyertük meg az “AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat, amit Nektek is köszönhetünk, hiszen igényetek van a változásra!

A videó sorozat alatt kommentben rengetegen jeleztétek, hogy igényetek lenne rá, ha látnátok az egyes esetekhez kapcsolódó büntetési tételeket. Most eljött a pillanat, amikor a rendőrség ebbe betekintést nyújt.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés