Hirdetés

Hírek
Kihallgatták a Soroksári úti tragédia feltételezett okozóját
Kihallgatták a Soroksári úti tragédia feltételezett okozóját
Hirdetés

A férfit halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével gyanúsítják.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, két személygépkocsi ütközött össze 2021. december 24-én 11 óra 33 perc körül a Budapest, IX. kerületi Soroksári út és Hentes utca kereszteződésében. A balesetben egy 47 éves nő a helyszínen meghalt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő a járművével a Soroksári úton a Földváry utca irányából az Illatos út irányába közlekedett a középső forgalmi sávban. Az autó a Hentes utca kereszteződésében a zöld jelzésre elindult, azonban az Illatos út irányából érkező, szintén zöld jelzésre elinduló másik jármű, amelyet a 22 éves B. Márk vezetett, megcsúszott, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a nő gépkocsijával. Az utóbbi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

B. Márk a gyanúsítással szemben panasszal nem élt, a balesettel kapcsolatban sajnálatát fejezte ki, a nyomozóhatósággal az eljárásban együttműködik.

A rendőröknek elmondta, hogy azért tért át a szembe haladó forgalmi sávba autójával, mert a nedves, csúszós úton elvesztette felette az uralmát.

Hirdetés

A  Budapesti Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A nyomozás során rendelkezésre álló és beszerzett adatok alapján más bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a rendőrség nem folytat eljárást a balesettel kapcsolatban.​​

 


KAPCSOLÓDÓ: (videó)

VIDEÓ: Nyári gumival versenyzett a Soroksári úton történt halálos balesetet okozó fiatal


Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés