Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Nyári gumival versenyzett a Soroksári úton történt halálos balesetet okozó fiatal
VIDEÓ: Nyári gumival versenyzett a Soroksári úton történt halálos balesetet okozó fiatal
Hirdetés

Két autó ütközött frontálisan december 24-én délelőtt Budapesten, a Soroksári út és a Hentes utca kereszteződésében, a balesetben a vétlen autós, egy 47 éves anyuka életét vesztette – adta hírül Katasztrófavédelem.

Karácsonyi ajándék vásárlásból tartott haza az a 47 éves édesanya, aki életét vesztette december 24-én a Soroksári úton történt frontális balesetben. A vétkes autót egy 22 éves fiatal vezette. Úgy tudni a fiatal épp egy másik autóssal versenyzett, de megcsúszott és frontálisan neki ütközött a vétlen autósnak.  Az ütközés ereje hatalmas volt, a vétlen jármű a HÉV-sínekre sodródott, a roncsba pedig beszorult az autót vezető 47 éves nő.

Őt a fővárosi hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.

A Tényeknek interjút adott az áldozat családja is, információik szerint a balesetet okozó sofőr nyárigumikkal száguldozott az ónos esőben, a másik versenyzőnek pedig még jogosítványa sem volt.

Hirdetés

 

A mentési munkálatokról a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is közzétett egy felvételt.

Forrás: Katasztrófaédelem / tenyek.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés