Hirdetés

Gondolkodtató
Kern András és Gáspár Győző után most G.w.M parkolása lett téma
Kern András és Gáspár Győző után most G.w.M parkolása lett téma
Hirdetés

A rapper G.w.M egy budapesti iskola előtt tilosban parkolt – erről beszélt az intézmény egyik tanára, illetve fotót is mutatott róla és elküldte a borsonline-nak.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Kern András színész tilosban parkolta le autóját egy budai pékség előtt, ami nagy port kavart.

Hirdetés

Utóbb a II. kerületi polgármester is éles kritikával illette őt, Kern viszont azt mondta, hogy szerinte nem olyan nagy ügy az egész. A minap aztán Kajdi Csaba is hozzászólt a témához, majd Gáspár Győzőt is kiosztotta egy ehhez hasonló eset miatt a VI. kerület polgármestere.

FOTÓ: Reagált a művész úr parkolására a II. kerületi polgármester is

Úgy fest, hogy most G.w.M is csatlakozott a tilosban parkoló előadóművészek klubjához. A rapper egy budapesti iskola előtt parkolta le vészvillogóval ugyanazt a BMW-t, amivel bő két hete volt egy gyorshajtási ügye is.

– szúrta ki az Index a Borsonline cikkét.

Mindezt az iskola egyik tanára panaszolta el a Bors Online-nak. Levelében azt írta:

„Ma reggel G.w.M egy budapesti középiskola bejáratában parkolva reggelizget a Mester utcában található pékségben, haverjaival kedélyesen beszélgetve, miközben teljesen akadályozza az iskola megközelítését
Mentők, tűzoltók sem tudnak adott esetben bejutni az épületbe. A kép készítésének időpontjában már vagy 25 perce a helyszínen parkol, elakadásjelzőt használva

– írta a bulvárlap olvasója, aki beküldte az erről készült fotót is.

A Borsnak Tóth István közlekedési szakjogászt azt mondta minderről:

„Az útburkolatra festett megállási tilalmat erősítő jelzés nem véletlenül kerül oda, ahová kerül. Egy iskola esetében felmerül a rendszeres szállítás, amit ugye egy parkoló jármű egyértelműen akadályoz, de szóba kerülhet a mentők, tűzoltók akadályozása is. Ugyanakkor az épület használóját is gátolja a szabad mozgásban. Ilyen esetben a vészvillogó használata nem jelent mentesítő körülményt.

Hirdetés

A lap azt is megjegyezte, hogy G.w.M már korábban (az említett gyorshajtási esettel) is elég sok büntetőpontot gyűjthetett össze, és emiatt akár a jogosítványát is elvehetik hamarosan. A bulvárlap tefonon kereste ezzel kapcsolatban a rappert és menedzserét is, de nem tudták elérni őket.

A fotó itt megtekinthető.

Borítókép: Kaszás Tamás / Index

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés