Hirdetés

Hírek
Kártalanítja a MOL az autósokat, akik pórul jártak az 50 literes tankolási szabállyal
Kártalanítja a MOL az autósokat, akik pórul jártak az 50 literes tankolási szabállyal
Hirdetés

Ahogyan azt mutattuk nektek tegnap, sok autós csúnyán pórul járt miután a MOL újabb korlátozásokat vezetett be a töltőállomásain. A szigorítás egyik pontja értelmében, a Mol benzinkútjain péntektől már csak maximum ötven litert lehet tankolni a hatósági áras benzinből, és ha valaki annál többen tölt bele a tankban, az egész tankolásért a piaci árat kell kifizetnie.

 A kútoszlopok egyelőre nem állítják le a tankolást ötven liternél, így könnyen előfordulhat, hogy valaki véletlenül átcsúszik az ötven literes határon.

Erről AutóSámán is készített egy felvételt,  ő szintén csúnyán megszívta tankoláskor.

Hirdetés

A Mol az rtl.hu kérdésére elmondta, a kútoszlopok mechanikai átállítása folyamatosan zajlik, a cégnek azonban több mint 470 töltőállomása van, ezért a teljes átállás néhány napot igénybe vesz, legkésőbb jövő hét első felében befejeződik. A cég egyben jelezte, hogy kártalanítják azokat, akik benézték a mai szabályokat.

“Ha valaki ma még nem tájékozódott, nem olvasta el a kiírást, és 50 liter felett tankolt, akkor ha jogosult hatósági árra, természetesen az 50 liter feletti tankolására is hatósági árat alkalmazunk. Ha ez valami folytán nem így történt, abban az esetben a Mol ügyfélszolgálatán érdemes jelentkezni, haladéktalanul kártalanítjuk.” – közölték.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x