Hirdetés

Hírek
Kamera rögzítette: Padlógázzal az épületnek hajtott egy autós Amerikában
Kamera rögzítette: Padlógázzal az épületnek hajtott egy autós Amerikában
Hirdetés

Hatalmas sebességgel csapódott épületnek egy Honda Fit az Egyesült Államokban. A baleset pillanatában két ember tartózkodott az utastérben, végül mindketten túlélték az ütközést, és más sem sérült meg a közelben. A baleset oka egyelőre ismeretlen.

A helyszínen kihelyezett biztonsági kamera rögzítette a balesetet, amelyet a rendőrség még mindig próbál megérteni. A Fit lehajtott az I–495-ös autópályáról, majd lassítás nélkül az épületnek csapódott. Az autó még egy betonoszlopnak is nekiment, amit úgy söpört el az útból, mintha az csak egy papírfecni lenne.

Az autóban ülő mindkét ember eszméletlen volt, amikor a járőrök megérkeztek a helyszínre. Egyes hírek szerint több mint 30 percig tartott, amíg a mentőszolgálat munkatársai kiszabadították a két személyt az autóból – írja a Carscoops, amit az Index szúrt ki.

Az egészségi állapotuk és a baleset oka egyelőre ismeretlen. Elképzelhető, hogy a sofőr rosszul lett vezetés közben, ezért nem taposott rá a fékpedálra, az utas pedig nem tudott semmit tenni azért, hogy az autó lelassuljon. – közölte a portál.

Hirdetés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés