Hírek
Így fogták el az újpesti halálos baleset okozóját – VIDEÓ – Rengeteg pénz volt, és jól láthatóak voltak a baleset okozta sérülései
Így fogták el az újpesti halálos baleset okozóját – VIDEÓ – Rengeteg pénz volt, és jól láthatóak voltak a baleset okozta sérülései
Hirdetés

Mint arról tegnap mi is beszámoltunk, elfogták az Újpesten halálos balesetet okozó, majd elmenekülő M. Pétert!

Előzmények:

Körözik az Újpesten halálos balesetet okozó sofőrt. Fotót publikáltak róla

A BRFK ma reggel egy videót is publikált az elfogás utáni pillanatokról.

Hosszú távra tervezte a szökést, azonban a kollégáink egy nap alatt azonosították és a következő 48 órán belül el is fogták M. Pétert.

Ő az a 40 éves férfi, aki hétfő este súlyos közlekedési balesetet okozott, amelyben meghalt egy vétlen autós, egy vétlen édesapa. A tragédiát súlyosbította, hogy az autóban ült a férfi 14 éves kislánya. Ő szerencsére a lelki traumán kívül könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. M. Péter egy percre sem állt meg, nem nézte meg, hogy tud-e segíteni a sérülteken; gyalog távozott a helyszínről.

A mi kollégáink hétfő óta nem igen aludtak. Különösen igaz ez a Célkörözési Osztály egyik nyomozójára.

A rendőr főtörzszászlós – akinek nem írhatjuk le a nevét – állhatatos munkája hozta meg az eredményt; látókörünkbe került M. Péter egyik barátja, és egyéb nyomozati munka után egy szigetszentmiklósi hétvégi házban a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai elfogták a bujkáló férfit.

Amit a körülményekről tudni lehet: M. Péternél rengeteg pénz volt, és jól láthatóak voltak a baleset okozta sérülései, hiszen az már a helyszínen kiderült, hogy ő is megsérült a balesetben. Elfogásakor a rendőri intézkedésnek nem állt ellen, együttműködő volt.
Tudjuk, hogy már nagyon késő van, de a Közlekedésrendészeti Főosztály nyomozói ebben a pillanatban is M. Péter „elszámoltatásán” dolgoznak.

Köszönjük a sok kedves üzenetet, igen tudjuk, hogy ez a munkánk, de mindenképpen tudatni akartuk veletek, hogy elfogtuk a férfit, illetve természetesen büszkék is vagyunk a nyomozásban részt vevő kollégáinkra.” – közölte a BRFK.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés