Hirdetés

Hírek
Fotókat közölt a rendőrség a roncsokról. Ennyi maradt az autókból az újpesti baleset után. Egy ember meghalt
Fotókat közölt a rendőrség a roncsokról. Ennyi maradt az autókból az újpesti baleset után. Egy ember meghalt
Hirdetés

Mint arról reggel mi is beszámoltunk, tegnap este súlyos baleset történt Újpesten, a Rózsa utca-Deák utca sarkánál.

A gyanú szerint halálos közúti balesetet okozott, több autót összetört, majd kocsiját hátrahagyva távozott a helyszínről egy férfi Budapest IV. kerületében.

A Mercedessel közlekedő sofőr január 22-én este fél nyolc után Újpesten haladt a Rózsa utcában, az Árpád út felől a Görgey Artúr utca irányába. A Deák Ferenc utca – Rózsa utca kereszteződésében nekiütközött egy autónak, ami egy villanyoszlopnak csapódott.

A balesetet okozó autós ezután másik két személygépkocsinak is nekiütközött, amelyek közül az egyik egy busznak sodródott.
A balesetben összesen négy személygépjármű, és egy busz tört össze, a feltételezett okozó – autóját hátrahagyva – gyalogosan elhagyta a helyszínt. Adatait nem adta meg, és arról sem győződött meg, hogy megsérült-e valaki?

A karambol során egy 45 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt; 14 éves kislányát könnyű sérülésekkel vitték kórházba a mentők. Továbbá egy nő szintén megsérült az ütközésben.

– közölte a BRFK Facebook posztjában.

Hirdetés

Fotó: BRFK
Fotó: BRFK

„Pár másodperccel a baleset után szaladtam az ablakhoz, hogy mi volt ez a hatalmas csattanás.Az emberek segíteni mentek a vétlen sofőr autójához, illetve a másik 2 autóhoz is. Rengeteg férfi rohant oda, egyből mentőt hívtak. Segíteni próbáltak a férfinak illetve a kislánynak. A buszon ülők valószínűleg nem is látták, hogy ki volt a hibás.

Akik a másik 2 autóban ültek, nekik a sokktól nem gondolnám, hogy ez volt az első gondolatuk, hogy szaladjanak utána.Rettentő gyorsan történt minden.”

Még én sem láttam, hogy ki szaladt el, pedig telibe ráláttam az egész helyszínre. Az ordibálást hallottam, de annyira sok ember lepte el a baleset helyszínét a segítségnyújtás miatt, hogy képtelenség lett volna megmondani, hogy kitől jön a hang. Szóval reménykedjünk, hogy meglesz ez a féreg!”

– írta meg az egyik kommentelő szemtanú.

Fotó: BRFK
Hirdetés

Fotó: BRFK

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés