Hirdetés

Hírek
FOTÓK: Zavarta, hogy a szomszéd autója hangos – Purhabbal fújta ki a kipufogót
FOTÓK: Zavarta, hogy a szomszéd autója hangos – Purhabbal fújta ki a kipufogót
Hirdetés

Egy dühös szomszéd döntött úgy, hogy megleckézteti szomszédját, akinek zavaróan hangos az autója – szúrta ki a facebook bejegyzést a vezess.hu

A mérges szomszéd megtalálta az őt pihenni nem hagyó autót, hagyott egy cetlit a szélvédőjén, de ennyivel nem elégedett meg. A szomszéd purhabbal is kifújta ugyanis a hangos autó kipufogóját.

„Végre megtaláltalak!

Feltűnést akartál, de inkább ne akarj nekünk feltűnni. Tizennégy napod van, hogy megcsináld a kipufogód, vagy visszarakd a gyárit. Ne bőszíts minket tovább, mert meg fogod bánni! Hívd csak nyugodtan a rendőrséget, csinálj videót, nem fog működni, itt a rendőrség száma! Csináld meg (javítsd ki) a kipufogód!” – állt a szélvédőre biggyesztett cetlin.

Hirdetés

Úgy tűnik az Egyesült Államokban nem nézik jó szemmel a szomszédok, ha hangos autók zavarják a nyugalmukat. Nemrég egy hasonlóan dühös szomszéd csinált botrányt, amikor utcájában hagos autók vonultak át, hogy ezzel meglepjenek egy ott lakó kisfiút.

 

VIDEÓ: Sportautókkal vonultak fel egy utcában, hogy meglepjenek egy 10 évest – A szomszéd kihívta a zsarukat – Bp-i Autósok Közössége

Forrás: vezess.hu


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés