Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Sportautókkal vonultak fel egy utcában, hogy meglepjenek egy 10 évest – A szomszéd kihívta a zsarukat
VIDEÓ: Sportautókkal vonultak fel egy utcában, hogy meglepjenek egy 10 évest – A szomszéd kihívta a zsarukat
Hirdetés

Egy amerikai autós csoport azzal akarta meglepni egyik társuk autórajongó kisfiát, hogy komoly sport- és izomautókkal vonulnak el a házuk előtt – szúrta ki a totalcar.

Amikor megérkeztek az utcába a lakosok többsége kiment, hogy megcsodálja a járgányokat. Videóztak, fotóztak, ám akadt, akinek nem volt annyira szimpatikus a meglepi és a hangos autók miatt kihívta a rendőrséget.

A szomszédot az zavarta, hogy az áthaladó autók nagyon hangosak voltak. A programnak úgy próbált véget vetni, azon kívül, hogy értesítette a hatóságokat, hogy beállt a konvoj elé.

Bár tettével a programot akarta leállítani, csak azt érte el, hogy az autók egy helyben állva voltak hangosak, ahelyett, hogy pár perc alatt eltűntek volna az utcából.

A szomszédságból többen az autósok védelmére próbálták meggyőzni a nőt, de végül csak kihívta a rendőröket.

Nem tiszta a végeredmény, egyes hírforrások szerint két embert elővettek csendháborításért, de figyelmeztetéssel megúszták. Az átalakított autók szabályosak voltak, és a program sem sértett semmilyen szabályozást.
A nőt többen kritizálták, amiért pazarolja a rendőrök idejét, de végül a program eredményes volt, mivel a gyerek nagyon örült az autóknak. Ráadásul így, hogy a nő megállította őket, végig is tudta nézni mindet.
Hirdetés

Forrás: totalcar


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája