Hirdetés
Gondolkodtató
FOTÓK: Szokatlan fix kamerát telepítettek a Váci útra
FOTÓK: Szokatlan fix kamerát telepítettek a Váci útra
Hirdetés

Korábban már volt róla szó, hogy fix sebességmérő kamerák lesznek telepítve a Váci útra, majd arról is írtunk hogy csúszik ezeknek a fix sebességellenőrző pontoknak a felállítása.

A XIII. kerület Kertváros Fb-csoport tagjai azonban kiszúrták, hogy egy sebességmérő kamerához nagyon hasonlító eszközt telepítettek a minap a Váci út 175. szám alá Újpest irányába tartó oldalon. Az eszközről több fotót is közöltek, a hozzá tartozó leírásban pedig az szerepel, hogy

a telepítéséhez a 13. kerületi Önkormányzat büdzséjéből a költségek felét, 73,6 millió forintot utaltak át a beruházást megvalósításáért felelős Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóságnak.

A doboz megjelenésében nagyon különbözik a megszokott VÉDA-kapuktól, de a most felszereltre eszközre hasonlító kamerával találkozhatunk például az M1-M7 közös bevezető szakaszánál is. Arról egyelőre nincs hivatalos információnk, hogy ezek az újonnan telepített kamerák valóban sebességet fognak-e mérni.

Hirdetés
Fotó: XIII. kerület Kertváros Fb-csoport

Van aki azt állítja igen, de olyan infót is kaptunk, hogy úgy tűnik a készüléken nincs a sebességmérőeszközökön megszokott radar.

Véleményünk szerint, ha a kamera valóban sebességet fog mérni, nem lesz hosszú életű, hiszen alacsonysága és elhelyezése miatt könnyen rongálható.

Fotó: XIII. kerület Kertváros Fb-csoport
Forrás: XIII. kerület Kertváros Fb-csoport


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Dashcam

Hirdetés


Dashcam + kert

Hirdetés


Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Adatvédelmi beállítások