Velünk tartasz?FOTÓK: Komoly büntetésre számíthat az elfogott katalizátor tolvaj banda három tagja

FOTÓK: Komoly büntetésre számíthat az elfogott katalizátor tolvaj banda három tagja

2021-01-20 Facebook
hirdetés

A Pásztói Járási Ügyészség vádat emelt azzal a Heves megyei férfival és két társával szemben, akik országszerte parkoló gépkocsik katalizátorait vágták le és lopták el.

A vád szerint a vádlott 2019 februárja és májusa között úgy próbált pénzhez jutni, hogy járművel járta az országot és a nála lévő eszközökkel – villáskulccsal, aligátorfűrésszel, kombinált fogóval, de akár akkumulátoros flex-szel is – az utcán parkoló gépjárművek katalizátorait vágta le, majd az így eltulajdonított katalizátorokat értékesítette. Cselekményeit alkalmanként két társa is segítette.

Az ügyészség vádiratában két vádlottal szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabására és közügyektől eltiltás alkalmazására, míg büntetlen előéletű harmadik társukkal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Továbbá indítványozta azt is, hogy a bíróság kötelezze a vádlottakat a 2.000.000 Ft-ot meghaladó összegű bűnügyi költség és a sértettek kárának megfizettetésére.

A banda az ország több pontján is tevékenykedett, így Gyöngyösön, Aszódon, Budapesten, Dunaújvárosban, Jobbágyiban, Salgótarjánban, Egerben, Debrecenben, Szolnokon, Székesfehérváron és Vácott is lecsapott, összességében milliós kárt okozva.

hirdetés

Forrás: ugyeszseg.hu


MEGOSZTOM:

Érdekelhet2020-12-25 Facebook

A Jakupcsek Plusz vendége: Csősz Krisztián. “Úton van a magyar, de sokat takar a kanyar?!”

Meghívást kaptunk a Jakupcsek Gabriella által fémjelzett Jakupcsek Plusz-ba, ahol a közlekedésben...

Nézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: