Fotók – A helyszínen halt meg az elütött kerékpáros – A vétkes elhagyta a helyszínt, de 24 óra alatt elfogták

Fotók – A helyszínen halt meg az elütött kerékpáros – A vétkes elhagyta a helyszínt, de 24 óra alatt elfogták

2019-11-23 Facebook

A gyanúsított 2019. november 20-án 6 óra 30 perc körül Bőcsön, a Rákóczi utcán gépjárművével elütött egy kerékpárral közlekedő 63 éves helyi asszonyt – adta hírül a 112press

A kerékpáros hölgy a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt, míg a sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

Forrás: 112press

A bevezetett intézkedések eredményeként a rendőrök azonosították és 2019. november 20-án a késő esti órákban gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható sofőrt. Gyanúsítotti kihallgatása során a nő nem tett vallomást.


Forrás: 112press

Korábbi cikkünkben már részletesen olvashattál arról, mit is kockáztat az, aki elhagyja egy baleset helyszínét, illetve, írtunk arról is mi a különbség segítségnyújtás elmulasztása és cserbenhagyás között.

 

Soha, semmilyen hirtelen felindult ötlettől vezérelve ne kockáztasd meg azt, hogy az amúgy is nagy bajban tovább súlyosbítod a sérült, vagy a saját helyzeted. Épp elég lesz az a büntetés, amit kirónak rád, a lelkiismeretről nem is beszélve…

Forrás: 112press


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés