Hírek
Előkerült az Újpesten három parkoló autót lezúzó sofőr
Előkerült az Újpesten három parkoló autót lezúzó sofőr
Hirdetés

Még december utolsó előtti napján fordult hozzánk egy olvasónk végső elkeseredésében az alábbi esettel kapcsolatban:

2023. december 17-én hajnalban, Budapest IV. kerületében, a Lebstück Mária utca 65. szám alatti társasház előtt egy autós összetört 3 autót.

Belehajtott az Opelbe, amelyet az ütközés ereje nekilökött a jobb oldalán parkoló Volkswagennek (enyém), az enyémet pedig az autóm jobb oldalán álló autónak.

Beszédes, hogy az ütközés erejétől az autók 45 fokkal mozdultak el a parkolási helyzetükhöz képest. A fotókon látható 2 autó esetében sajnos többmilliós kárról beszélünk – valószínűleg gazdasági totálkárral állunk szemben.

Hirdetés

Olvasónk fotója
Olvasónk fotója

Az elkövető továbbhajtott, a kiléte egyelőre ismeretlen.” – írta meg akkor olvasónk, aki

hozzátette, hogy a közösség erejében bízva kéri segítségünket.

Mi aznap közzétettük a segítségkérő cikket, aminek Nektek köszönhetően óriási eredménye lett!

„Többen megkerestek a cikk közzététele után, hogy láttak egy Budapest utcáin közlekedő összetört fekete Toyota Priust, és voltak olyan figyelmesek, hogy emlékezve a posztra felírták és elküldték nekem a rendszámát is. Ezek egytől-egyig ugyanarról az autóról szóltak.

A JSZP-n lekérdeztük ezt a rendszámot, az pedig azt mutatta, hogy ezzel az autóval az utóbbi 2 évben már 2 balesetet okoztak. Szóval ez is erősítette a gyanút, hogy jó lehet az irány.

A posztok és az észlelések híre terjedt, így eljutott az érintett autó tulajdonosához is. Az ő közbenjárásával jutottunk el ahhoz, aki az autót lizingelte (és vezette). Felvették a kapcsolatot, az elkövető elénk állt, bocsánatot kért és elintéztük a papírmunkát.

Hirdetés

„A rendőrségre bejelentettem ugyan az észleléseket, de sajnos ahogy írtam, az illetékes kapitányságon még jelenleg sincs sem ügyszáma, sem előadója az ügynek; így ebben az eredményben semmilyen közreműködésük nem volt.

Ezért is fontos kihangsúlyoznom, hogy figyelmes emberek nélkül nem tartanánk most itt. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki egy pici figyelmet is szentelt az esetnek – és még egyszer Önöknek is!” – írta meg olvasónk.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés