Gondolkodtató
FOTÓK: Lezúzott az újpesti parkolóban három autót, majd elmenekült. Keresik és segítséget kérnek a tulajdonosok!
FOTÓK: Lezúzott az újpesti parkolóban három autót, majd elmenekült. Keresik és segítséget kérnek a tulajdonosok!
Hirdetés

Olvasónk fordult hozzánk az alábbi esettel kapcsolatban:

2023. december 17-én hajnalban, Budapest IV. kerületében, a Lebstück Mária utca 65. szám alatti társasház előtt egy autós összetört 3 autót.

Belehajtott az Opelbe, amelyet az ütközés ereje nekilökött a jobb oldalán parkoló Volkswagennek (enyém), az enyémet pedig az autóm jobb oldalán álló autónak.

Az elkövető továbbhajtott, a kiléte egyelőre ismeretlen.

Beszédes, hogy az ütközés erejétől az autók 45 fokkal mozdultak el a parkolási helyzetükhöz képest. A fotókon látható 2 autó esetében sajnos többmilliós kárról beszélünk – valószínűleg gazdasági totálkárral állunk szemben.

Hirdetés

Olvasónk fotója

Az elkövető autójából letört egy darab az első lökhárítójából, amely alapján a következő információk állnak rendelkezésünkre: fekete színű Toyota Prius 2010.01.01-2012.04.30

“A rendőrségi eljárás és a térfigyelő kamerák elemzése jelenleg is zajlik, a megtérülés érdekében azonban szeretném a lehető legtöbb olyan információt összegyűjteni, amely egyébként nem feltétlenül jutna a rendőrség tudomására.”

 – írta meg olvasónk.

Olvasónk fotója
Hirdetés

Hozzátette:

„Az elkövető felkutatásában kérem az Önök segítségét a hatalmas közönségükre tekintettel: az elérésük által hátha eljuthatna a segélykiáltásom olyan személy(ek)hez, aki(k) rendelkeznek információval egy közelmúltban összetört fekete Toyota Priusról, a tulajdonosáról vagy rendszámáról.”

Kérünk hát Titeket, ha bármilyen információval rendelkeztek az eset kapcsán, vegyétek fel velünk a kapcsolatot és összekötünk a károsultakkal. A nevükben is nagyon köszönjük!


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés