Hirdetés

Hírek
Elkezdődött a Hungária körút útburkolatának felújítása, ezért újabb helyen számíthattok forgalomkorlátozásra
Elkezdődött a Hungária körút útburkolatának felújítása, ezért újabb helyen számíthattok forgalomkorlátozásra
Hirdetés

Ahogyan a tavasz hírnöke a hóvirág, úgy jelzik a nyár közeledtét Budapesten a felújítási munkák miatti forgalomváltozások. A múlt héten hívtuk fel a figyelmet arra, hogy az M3 metrófelújítás utolsó szakasza az autóval közlekedők számára is tartogat változásokat, töb bhelyen forgalomkorlátozás, lezárás, és természetesen mínusz egy sáv, amiből BUSZ sáv lett.

Budapest Közút kivitelezésében pedig most elkezdődik a Hungária körút, Hős utca és Salgótarjáni utca közötti szakaszának felújítása is. Az útburkolat javítását mintegy 14 ezer négyzetméteren végzik el a társaság munkatársai.

Az érintett útszakaszon – a marási és aszfaltozási munkák miatt – irányonként 1-1 sávot lezárnak, mindkét irányba két sáv lesz járható.

A Budapesti Közlekedési Központ azt javasolja, hogy az érintett területet az autóval közlekedők a Pongrácz út és a Százados út felé kerüljék el.

Hirdetés

A Hungária körút rekonstrukcióját a Fővárosi Önkormányzat finanszírozza, a projekt költségvetése bruttó 490 millió Ft, amely magában foglalja a műszaki ellenőri feladatok díjazását is.

A munkák várhatóan június végéig tartanak.

Forrás: BKK

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés