Hirdetés
Hírek
Ez sok autóst érinteni fog – Közlekedési változások az M3 metrófelújítás miatt
Ez sok autóst érinteni fog – Közlekedési változások az M3 metrófelújítás miatt
Hirdetés

A metrófelújítás most szombaton kezdődő utolsó szakasza az autóval közlekedők számára is tartogat változásokat. Nekik a megszokottnál hosszabb utazási idővel kell számolni, különösen ha észak felől a Váci úton a belváros felé tartanak – hívta fe la figyelmet a BKK.

A metrópótló buszok az eddigiekhez hasonlóan buszsávban haladnak, emiatt több helyen megváltozik az eddig megszokott forgalmi rend.

A metrópótló buszok zavartalan haladása érdekében új buszsávot jelölnek ki a Váci úton a Lehel tér és a Göncz Árpád városközpont között, ezért ezen a szakaszon kevesebb forgalmi sávon lehet autóval közlekedni. Itt torlódásra, hosszabb menetidőre kell számítanotok.

A Dózsa György út és a Váci út csomópontjában továbbra is irányonként két forgalmi sávban lehet haladni, a szélső sávokban azonban a metrópótló buszoknak lesz elsőbbségük.

Hirdetés

A Göncz Árpád városközpontnál a belváros felé tartó metrópótló buszok két buszsávon haladhatnak át a kereszteződésen, ezért a Váci útról észak felől nem lehet majd balra kanyarodni a Róbert Károly körútra.

Dél felől továbbra is lehet a Váci útról az Árpád híd felé fordulni. A pótlóbuszok a Kálvin térnél a Szentkirályi utcán keresztül fordulnak vissza, ezért a Szentkirályi utca Baross utca és Üllői út közötti szakaszán kétirányú forgalmi rend lép életbe, az érintett részen nem lehet majd parkolni. Kérjük, hogy a következő hetekben a forgalmi változások miatt ne megszokásból közlekedjetek.

Forrás: BKK

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája