Hirdetés

Hírek
Elkapták a török férfit, aki több autót is megrongált a 7. kerületben
Elkapták a török férfit, aki több autót is megrongált a 7. kerületben
Hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányságán garázdaság vétség gyanúja miatt indult eljárás egy 24 éves török férfi ellen, aki 2022. szeptember 11-én délután a Péterfy Sándor utcában két, a Bethlen Gábor utcában pedig egy parkoló autót rongált meg.

A rendelkezésre álló adatok alapján a Péterfy Sándor utcában az egyik autót több alkalommal megrúgta, ami miatt az ajtókban, valamint a bal oldali hátsó sárvédőn horpadások keletkeztek. Az eset következtében a gépkocsi bal első ajtójának kilincse is letört. A másik kocsinál a bal hátsó sárvédőbe rúgott bele úgy, hogy a sárvédő lemez behorpadt.

A két járműben több százezres kár keletkezett. A Bethlen Gábor utcában is belerúgott egy kocsiba, ott azonban kár nem keletkezett.

Hirdetés

Az erzsébetvárosi rendőrök a férfit néhány órán belül elfogták, majd garázdaság vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Beismerő vallomást tett, azonban jogszerű magyarországi tartózkodását nem tudta igazolni.

A nyomozók a török férfit őrizetbe vették. Vele szemben a VII. kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Forrás: police.hu
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés