Hirdetés

Hírek
Életét vesztette a médiaceleb, Berki Krisztián
Életét vesztette a médiaceleb, Berki Krisztián
Hirdetés

Péntek kora reggel több rendőrautó és mentőautó is érkezett Berki Krisztián IX. kerületi lakásához. Azóta kiderült, hogy a celeb a mai napon, 41 éves korában életét vesztette- közölte a Blikk. A hírt a rendőrség valamint az elhunyt felesége, Berki Mazsi is megerősítette. Egyes információk szerint a lakásból napok óta vitatkozás hangjai voltak hallhatók, ám arról nincs információ, hogy ennek bármi köze lenne a tragédiához.

A rendőrség közölte, hogy idegenkezűség nem vetődött fel, így nem gyilkosságról van szó, ám a haláleset miatt folyik nyomozás, mivel kábítószergyanús anyagot találtak a lakásban.

A nyomozás érdekében lezárták a környéket, valamint a lépcsőházat is, ahová csak azok mehetnek be, akik ott laknak.

A helyszínre érkezett az elhunyt felesége, Berki Mazsi és ex felesége Hódi Pamela is, akik megerősítették a hírt.

Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk

– nyilatkozta az elhunyt felesége az Origonak.

Hirdetés

A celebről lapunk legutóbb akkor írt, amikor a bíróság döntött egy 2018-as büntetőfékezős eset ügyében, melyben Berki Krisztián volt a vádlott. A bíróság ekkor első fokon nem jogerősen egyrendbeli közúti veszélyeztetésért és egyrendbeli rongálásért kimondta a férfi bűnösségét és két év szabadságvesztésre ítélte, négy év próbaidőre felfüggesztve.

Emellett elvették a jogosítványát két évre, és 625 ezer forint pénzbüntetésre is ítélték.


KAPCSOLÓDÓ: (videó)

Ez lett Berki sorsa a büntetőfékezős ügyben – Ma döntés született a bíróságon


Forrás: Origo / Blikk

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés