Hirdetés

Hírek
Egy egyszerű videó, ami jól szemlélteti a gyermekülés fontosságát
Egy egyszerű videó, ami jól szemlélteti a gyermekülés fontosságát
Hirdetés

Egyszerű felvétel, egyszerű teszt mégis nagyon jól szemlélteti, hogy a gyerekülés használata bizony mekkora fontossággal bír.

Egy átlagos, picit is felelősségteljes szülőnek nyilván egy percig sem kell magyarázni vagy bizonygatni, hogy mennyire fontos gyermekünket mindig a korának megfelelő gyermekülésbe/ülésmagasítóba ültetni, ha gépjárművel útnak indul. A baj szinte bármikor, bárhol leselkedhet ránk az utakon, akármilyen ügyes is egy sofőr. Egy esetleges ütközésnél, pedig csak a megfelelő gyermekülés védheti meg gyerekünket a sérüléstől.

Sajnos azonban még mindig vannak olyan szülök, akik nem érzik ennek fontosságát, és mondjuk a picit ölben tartva, vagy simán a biztonsági övvel becsatolva útnak indulnak, mert például csak rövid utat terveznek megtenni.


KAPCSOLÓDÓ:

 

VIDEÓ: Túlélte volna a kisgyermek a balesetet, ha nem az anya ölében, hanem a gyerekülésben ül az ütközéskor – Bp-i Autósok Közössége

 


Bármekkora is legyen a megtenni kívánt út, nincs fontosabb mint az utasok megfelelő biztonsága.

Az alábbi videó úgy gondoljuk jól szemlélteti, hogy egy ütközésnél, mekkora veszélynek van kitéve az, aki nem a korának és méretének megfelelően bekötve utazik.

Hirdetés

 

Forrás: anyás-Apás


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x