Hírek
VIDEÓ: Cybertruck Vs. 700 lóerős Ford F-150 Rapor R – homokon
VIDEÓ: Cybertruck Vs. 700 lóerős Ford F-150 Rapor R – homokon
Hirdetés

A párbaj a Carwow YouTube-csatornán látható, melyben a Tesla Cybertruckját a Ford legkeményebb platósával, az F-150 Rapor R-rel eresztették össze egy gyorsulási verseny keretében.

A két modell közül a Cybertruck az erősebb: három elektromos motorja 845 lóerőt és 930 Nm nyomatékot állít elő. A teljesítmény mellett azonban a súlya is tekintélyes: 3084 kiló. Ezzel szemben a Raptor R motorházában egy 5,2 literes kompresszoros V8-as dolgozik, mely bár „csak” 700 lóerőt és 868 Nm nyomatékot ad le, a pickup 2703 kilós súlyával párosítva ütőképesnek tűnik a Cybertruck ellen. – foglalta össze a Totalcar.

A videón látszik, hogy az elektromos meghajtás azonnali nyomatékával és az egysebességes váltó előnyeivel a Tesla platósa kerekedik felül, és simán lenyomja a Raptort az aszfaltos negyed mérföldes távon.

Az igazi meglepetésre azonban a videó végig kell várni.

Itt egy rövidebb, 100 méteres szakaszon versenyez egymással a két pickup, de nem egyenlő körélmények mellett: amíg a Raptor R ugyan úgy aszfaltos úton halad, a Cybertrucknak homokos talajon kell megkapaszkodnia. Ennek ellenére a Tesla legújabb dobása így is háromból kétszer győzni tud.

Hirdetés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés