Hirdetés

Hírek
Bekábítószerezve ütközött rendőrautónak egy jogosítvány nélküli férfi
Bekábítószerezve ütközött rendőrautónak egy jogosítvány nélküli férfi
Hirdetés

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három személyt, akik Tatabányán, a rendőri intézkedés alól ki akarták vonni magukat. A helyi rendőrök 2022. augusztus 6-án délután Tatabánya belterületén észleltek, egy nem megfelelő műszaki állapotban lévő gépkocsit, melynek sem a vezetője, sem az egyik utasa a biztonsági övet nem használta. Az egyenruhások ellenőrzés alá kívánták vonni az autót, mely a rendőri jelzésre először megállt, majd gázt adva elhajtott.

A menekülő sofőr a Szende utca és az Összekötő utak kereszteződésébe balra kanyarodott, azonban nekiütközött egy szabályosan közlekedő másik rendőrautónak. A járműben elől utazó utas az ütközést követően kiszállt az autóból, és elfutott.

A járőrök utána eredtek, majd elfogták.

A jármű átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagot, valamint sodráshoz használt papírt, mérleget és őrlőt is találtak a rendőrök. Mindhárom személyt előállították a rendőrkapitányságra, a velük szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt jelzett.

Hirdetés

Ráadásul az iratok ellenőrzésekor kiderült, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

A rendőrök a járművezető, illetve két utasa ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja, valamint a sofőr ellen számos közlekedési szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást, akit az egyenruhások őrizetbe vettek.

Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés