VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Alagút a Millenárison, ráadásul így? Minek? Most megmutatjuk, hova kellenének NAGYON alagutak

Ha fedélzeti kamera, akkor:
hirdetés

Nem politikai posztnak szánjuk. Nem érdekel minket a befektetői háttér és az esetleges politikai érdekek sem. Egyszerű állampolgári véleményt olvashattok…

Nem is értünk az alagútépítés környezeti hatástanulmányaihoz, valamint a beleölt, vagy éppen nem “mind beleölt” milliárdokat sem akarjuk ok nyomozni…

Viszont ma, mikor a Budapest Autó Show-ra tartottunk, aminek a Millenáris adott helyszínt (ahol egyébként jó kis élő videókat forgattunk nektek), belefutottunk az autósoknak átadott alagútba,

ami a helyszínt és a kivitelezését illetően komoly, már-már szürreális élményeket és gondolatokat ébresztett bennünk.

Anno, mikor felvetettük, hogy pl. a 10. kerületi Kőér utca – Gyömrői út vasúti átjárós kereszteződésbe egyértelműen egy alagút jelentene megoldást, akkor ezt a választ kaptuk a BKK-tól.

Vagy említsük meg a hányattatott sorsú külvárosi Ferihegyi Reptérre vezető út – Üllői úti vasúti átjárót, Vecsés határában, ahol sajnos sok-sok súlyos baleset történik az elavult, életveszélyes átkelőnek köszönhetően.

Másfelől pedig a Millenárison található alagút (leírni is röhej), igencsak furára sikeredett, ugyanis nem sikerült a szabványi előírások miatt kellően mélyre vinni a szerencsétlen aszfaltot, ezért tulajdonképpen földet kell az alagút tetejére hordani, ami miatt egy domb lesz ott.

Ennek oka a kicsi hely. Ugyanis nyilván meg kell feleljen egy aluljáró egy maximális emelkedési-lejtési százaléknak. Nem számított, mindenáron kellett, akkor is ha egyébként igazából értelmetlen.
Fény, az alagút végén. Az megvan 🙂

Évente itt is nyilván sokan haltak meg közúti balesetben, ezen majd segít a park, ami megvalósul így, mindenáron, mindenekelőtt, természetesen az állampolgárok biztonságának jegyében…!

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?

Támogatóink

hirdetés


hirdetés


hirdetés

hirdetés


hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek