VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Alagút a Millenárison, ráadásul így? Minek? Most megmutatjuk, hova kellenének NAGYON alagutak

SOS Mobilgumis hirdetés

Nem politikai posztnak szánjuk. Nem érdekel minket a befektetői háttér és az esetleges politikai érdekek sem. Egyszerű állampolgári véleményt olvashattok…

Nem is értünk az alagútépítés környezeti hatástanulmányaihoz, valamint a beleölt, vagy éppen nem “mind beleölt” milliárdokat sem akarjuk ok nyomozni…

Viszont ma, mikor a Budapest Autó Show-ra tartottunk, aminek a Millenáris adott helyszínt (ahol egyébként jó kis élő videókat forgattunk nektek), belefutottunk az autósoknak átadott alagútba,

ami a helyszínt és a kivitelezését illetően komoly, már-már szürreális élményeket és gondolatokat ébresztett bennünk.

Anno, mikor felvetettük, hogy pl. a 10. kerületi Kőér utca – Gyömrői út vasúti átjárós kereszteződésbe egyértelműen egy alagút jelentene megoldást, akkor ezt a választ kaptuk a BKK-tól.

Vagy említsük meg a hányattatott sorsú külvárosi Ferihegyi Reptérre vezető út – Üllői úti vasúti átjárót, Vecsés határában, ahol sajnos sok-sok súlyos baleset történik az elavult, életveszélyes átkelőnek köszönhetően.

Másfelől pedig a Millenárison található alagút (leírni is röhej), igencsak furára sikeredett, ugyanis nem sikerült a szabványi előírások miatt kellően mélyre vinni a szerencsétlen aszfaltot, ezért tulajdonképpen földet kell az alagút tetejére hordani, ami miatt egy domb lesz ott.

Ennek oka a kicsi hely. Ugyanis nyilván meg kell feleljen egy aluljáró egy maximális emelkedési-lejtési százaléknak. Nem számított, mindenáron kellett, akkor is ha egyébként igazából értelmetlen.
Fény, az alagút végén. Az megvan 🙂

Évente itt is nyilván sokan haltak meg közúti balesetben, ezen majd segít a park, ami megvalósul így, mindenáron, mindenekelőtt, természetesen az állampolgárok biztonságának jegyében…!

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:
 

INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:
 

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MÉDIA SZEREPLÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink:
 

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-Facebook csoportjaink


 

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek