Hirdetés

Hírek
Megtette egy nő az M3-ason, amit senkinek nem ajánlunk
Megtette egy nő az M3-ason, amit senkinek nem ajánlunk
Hirdetés

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt.

„Múlt héten, június 16-án, hazafelé Nyíregyházáról Budapest irányába, a Kerekharaszti MOL kút mellett váratlan meglepetésben volt részünk!

A belső sávban kb. 120-130-al haladva egy sétáló alakot láttunk „elsuhanni”, igazából még megijedni sem volt időm, mert az előttem haladó Ford takarásából jött elő. Azt később otthon, a fedélzeti kamera videóján láttuk, hogy a hölgy éppen mobilon beszélgetett, ezen az ideálisnak éppen nem mondható területen.

A vasárnap délutáni forgalomnak megfelelően a kocsik egymás mögött haladtak, ekkor még elég jó sebességgel, nem tudom mikor és hogyan kerülhetett oda az illető, és mi is volt a célja az ott tartózkodásával. lehet, hogy a másik oldali kútról jött át, ezt sem zárom ki. Ha valaki kisebb rutinnal vezet, lehet megijed és félrerántja a kormányt ezzel egy komoly balesetet tudott volna okozni, de szerencsére – tudtommal – ez nem történt meg (előttünk biztos nem, utánunk, ameddig a tükörben láttam ,sem!).”

– írta meg olvasónk

Hirdetés

MEGTETTE EGY NŐ az M3-ason, amit SENKINEK nem ajánlunk

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt. „Múlt héten, június 16-án, hazafelé Nyíregyházáról Budapest irányába, a Kerekharaszti MOL kút mellett váratlan meglepetésben volt részünk! A belső sávban kb. 120-130-al haladva egy sétáló alakot láttunk „elsuhanni”, igazából még megijedni sem volt időm, mert az előttem haladó Ford takarásából jött elő.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés