Hirdetés

Hírek
Kilométeren át hajthatott szemben a forgalommal egy kamionos az M0-son vasárnap
Kilométeren át hajthatott szemben a forgalommal egy kamionos az M0-son vasárnap
Hirdetés

Három olvasónktól is különböző felvételeket kaptunk arról, ami az M0-son történt vasárnap 15 óra után.

Sajnos sűrűn látunk olyan videókat, amiken a forgalommal szemben hajtanak sofőrök, de ez a mostani eset egészen elképesztő.

Történt ugyanis, hogy egy kamionos az M0-ás keleti szektorában feltehetőleg kilométereken át a forgalommal szemben hajtott. A felvételek jól látszódik, hogy a szituációban összezavarodott szabályos autósok alig győzik kerülgetni – a szerencsére lassan haladó – monstrumot.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy hol hajtott fel – illetve  később le – a kamionos, de az bizonyos, hogy legalább egy kilométeren keresztül kellett végeznie a manővert, hiszen a kamerafelvételek alapján a 44 es kilométertől a 45-ös (Ecser) lehajtóig egészen biztosan haladt.

Hirdetés

KILOMÉTEREKEN ÁT át hajthatott SZEMBEN a forgalommal egy KAMIONOS az M0-son vasárnap

Három olvasónktól is különböző felvételeket kaptunk arról, ami az M0-son történt vasárnap 15 óra után. Sajnos sűrűn látunk olyan videókat, amiken a forgalommal szembe hajtanak sofőrök, de ez a mostani eset egészen elképesztő. Történt ugyanis, hogy egy kamionos az M0-ás keleti szektorában feltehetőleg kilométereken át a forgalommal szembe hajtott.

FRISSÍTÉS:

A Tények információi szerint a kamion sofőrjét Stroke gyanúval vitték kórházba, miután a rendőrök megállították.

A Tények hírműsorában az is elhangzott, hogy amennyiben bebizonyosodik, hogy a férfi emiatt hajtott szembe a forgalommal, akkor vélhetően nem büntetik meg.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés